Hilal_57 Cylos sürekli hareket ediyo bizim kız ben de diyorum ha gayret yolu bulabilirsin sen bunu yapacak zekaya güce sahipsin 🤣
Kubra2012 Hilal_57 bakalm 40+0 oldk bugün gelmezse 41 haftada artık alırlar mı sancı mı verirler bilmiyorm 1 hafta sürem var sadece 🤷♀️
Hilal_57 snowpress o da bir şey 😀 nişanı gelmeyenler de var 😀 tez zamanda sancılarınız başlar inşallah 🥰
ezos Hilal_57 doğal yaglarla meme ucu masajı deneyebilirsin bence artık zamanı gelmiş 😁 ya da korunmasız ilişki 💥 hadi insalah saglikla kavuşun 🙏
Hilal_57 Miniikanne bacaklarım şişti çok benim 🥺🥺🤧 4 gündür de ayaklarım şiş panda yavrusu gibi geziniyorum etrafta 😄
Gzrilknur Hilal_57 bende isyan edenlerdenim 😅🙋🏼♀ ama bi saat önce nişanım geldi 💪🏼💪🏼😎 39+4. Adet sancısı da vardı. Duş aldım. Sıcak suyla. Şimdi rahatım. Sancımı bekliyorum artık.
Guest1234 40+3 ama ne gelen var ne giden 😊 kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum çok yemişim de gazım var gibi 😀😀
Hilal_57 Guest1234 ay evet dün bayramlaşmaya gittik eşimin amcasına yengesi doğurdun sanıyorum ben diyo 😄😄 halbuki ben turp gibiyim ara ara karnımın altına sancı giriyor sadece 🤷♀️😃
Hilal_57 Kubra2012 bizim kız dün geceden beri az hareket etmeye başladı az az kasirnımın altında ağrı da oluyo birazdan hastaneye gidicez yatırıp suni verecekler büyük ihtimalle 🥺 biz sabırsız olanlardanız 41 i bekleyemiycez sanırım 😄