Halenur-42 Kızlar cumartesi günü evlilik yıl dönümümüz kızımız doğmazsa 39 haftanın içinde olacağız neler yapabilirim siz neler yaptınız malum bide bayram akşam eve gelince yapmam lazım bir şeyler veya dışarıda bir yerlerde 😊🤩
Sebnem9 Halenur-42 bizim de bugün yıl dönümümüz ve bayramın 1. Günü olduğu için kaynıyor araya sanki😁
Daniay Halenur-42 Bizimde 25 Temmuz evlilik yıl dönümümüz ve eşimin yarın doğum günü o yüzden aynı gün kutlarız diye düşünüyorum ben pasta yaptım ve çok güzel bir masa hazırlayacağım yarın için evlilik yıl dönümünde de yemege gideriz dışarda bir kahve içer döneriz 🌸
Halenur-42 Sebnem9 ayyy sizin daha kötü olmuş ya yarın filan olsaydı bugün iş biterdi rahat olurdu 😀😀
Mom726272 Halenur-42 ay konuşacak konu kalmadı eşimde arabayı değiştirmek istiyodu bulduğu arabayı anlatmaya Bi başladı 😅 erkeklerin genel şeysi araba aldık mesela dün baktım hala araba bakıyo sahibinden de 😅
sedefyarsii1 Bizim yıldönümümüz geçen haftaydı güzelce hazırlandık yemeğe gittik ordan kafeye gittik çok keyifliydi.Eşim kendisi teklif etti ben bişey düşünmemiştim😂
Halenur-42 Daniay pastayı siz mi yaptınız 😍 şık bi masa olabilir ama işte bayram olması işleri değiştiriyor tamamen 🤷🏼♀️
Daniay Halenur-42 Evet ben yaptım foto ekliyorum ama umarım canınız çekmez 🥰 Almanya da bayram yok ne yazık ki eşim çalışıyor bende evde onu bekliyorum 🙄 https://resmim.net/i/BiMvj
Daniay Halenur-42 yaa teşekkür ederim 😍 Klasik bir tarif aslında pandispanya arasında meyve dilimleri ve krem şanti var üzeri de aynı şekilde kenarlarda da çikolata parçacıkları var hep yaptığım bir tarif bazen sade pandispanya bazen kakaolu yapıyorum 🌸
Damla_onur Damla_onur Damla_onur Halenur-42 eşim beni sahıl kenarında güzel bı restorana yemeğe götürdü hedıye almıs bende pasta yapmıştım hedıyesını verdım öyle oldu ınsan evliyken pek yapacak bısey olmuyo hele hamıleyken daha zor gelıyo bazı şeyler 🤪😂😂
Halenur-42 Daniay pandispanyayı dikdörtgen borcama döksem olur mu acaba yuvarlak kelepçeli kalıbım borcamım yok çok mu büyük olur 😀
Daniay Halenur-42 evet geniş olduğu için çok ince olacaktır pandispanya ama rulo pasta deneyebilirsiniz oda çok güzel olur 🥰
funnymummy Halenur-42 büyük kapta pişirip tabak yardımıyla küçültüp kat yapabilirsiniz 2 kat değil 3 kat olur pastanız bende yiyemeyeceğimizi düşündüğümde öyle yapıyorum taze taze tüketiyoruz
Halenur-42 Daniay onu denedim ama altı pişmemiş 15 dakika pişmesi gerekiyormuş 15 dakika pişirdim çıkardım çiğdi sarılmadı az daha koydum bu sefer de kurudu 😀🤷🏼♀️