a_burcu_bur GulcanDongel zaten kağan mı yoksa Kaan mı anlamıycaklar üstelik bi de Bilge Kağan 🤦🏻♀️ ama ikna edemiyorum. Benim de ısrarla istediğim bi isim yok. Mecbur böyle olcak 😂
poyrazinannesi3547 Poyraz Ege , Umut Ege düşünüyorum ben kayınbabamda deliriyor Bedirhan demiş yok Ertuğrul demiş ayy ayy kendi çocuklarına koyamamş e banada karşma bırakta koyym valla dertler eşimde demiş 9 ay karnında taşıcak ilk eşim koysun demş bakalm ne yapcaz
H_myra1 Elif0712 biz alperen koyacagız inşallah alparslanıda begenmiştik ama biraz aileler için telefuzu zor olur diye vazgeçtik alperen de çok içimize sindi
MeloMelo Elif0712 Cenk düşünüyoruz bakıyorum koyan hiç kimse yok isterseniz düşünebilirsiniz fikir olsun😊 yada Cengizde çok hoşuma gidiyor benim çok popüler değil diğer isimler gibi
Emineecici Elif0712 ben eren ve yiğit isimlerini çok beğeniyorum benim çevremde de yok bu isimler oğlum olursa bunlardan birini ya da ikisini birden koymayı düşünüyorum yiğit eren şeklinde
Gururunannesi Elif0712 bn ilkin Gurur Enfal koymayı düşünüyordum Gurur ismine bekarliktan bir sempatim vardı. Eşimi ikna edemedim☹️. Haktan Ege koydum 🤗. Ama ikinci oğlum olursa asla içimde birakmam koycam Gurur ismini Allah’ın izniyle
Sysesra Baran yağız Atalay Baturalp bunları düşündük vazgeçtik Bartu var aklımda ama bakalım ne koyarız bu arada 35.haftaya gircem🙈😂