a_burcu_bur MinikMucizem23 Bilge Kağan koyucaz bizde 💙 eşim ısrarla bu ismi istiyo. Benim içime sinmemişti ama diye diye alıştım 🙄😂
mmek_2014 a_burcu_bur benim oglumun adı da sadece Kağan 😊 Oguz Kağan da düşünmüştük ama iki isim sevmediğimiz için vazgeçip sadece Kağan koyduk 💙
Didem_678 Elif0712 Özgür koycam yanına bir isim daha eklicem Uras olabilir,Rüzgar olabilir Karar veremedim henüz bakınıyorum daha ama bir tanesi kocacımın ismi olcak🙃😉
Cennet-polat Merkun benim oglusumda mert olcak 🥰mert efe koycaktik sadece mert koymayakarar verdik bizdede kimsede yok babası muhabbet kuşu aldı efe koyduk adını onunda 😁😁
minikkusummm Elif0712 bende mesela esime anil nasil diye sormustum oda güzel dedi onu begendi simdi anil istiyor ama ben tamam gercekten icime sindi diyemiyorum. Acaba zamanla alisirmiyim yoksa en basindan beri mi icime tamamen sinmesi lazim? 😅😅
Hilkatkaradagli Elif0712 Ben inşallah Alp Aram koyucam soyisim Karadağlı çok aradım ama bu isimde karar kıldım❤️
a_burcu_bur GulcanDongel zaten kağan mı yoksa Kaan mı anlamıycaklar üstelik bi de Bilge Kağan 🤦🏻♀️ ama ikna edemiyorum. Benim de ısrarla istediğim bi isim yok. Mecbur böyle olcak 😂