Aysenurctn32 Daniay erken hazırlasam da canım kalır bakar bakar dururum gibi geliyor 😄 heyecanlıyım baya.
Aysenurctn32 agustosannesi1 Her şeye rağmen 30 dan sonra hazırlamak lazım galiba. Ütülemek falan sıkıcı gelebilir bana
Aysenurctn32 HilalSs Benim daha önce geçirdiğim bir hastalık var. Şuan hiçbir sorunum yok ama her şeye rağmen önlem amaçlı Bebeğe de bulaşmaması için sezeryan olmam gerektiğini söyledi. Eğer her şey yolunda gider bir rahatsızlık geçirmezsem falan 39 da alıyormuş öyle söyledi😊
Aysenurctn32 Annesiiii65 Evet o konuda haklısınız. Dün biraz iş yaptım akşam yatınca anladım ve acıdan ağlamaya başladım nefes alamadım belimin ağrısından. Eşimde benimle bir ağladı😄
Aysenurctn32 Daniay Malesef tamam değil.. göğüs pedi, düğmeli pijama takımı, emzirme sütyeni, 5 Li hastane çıkışı, depend, kalın battaniye almam lazım.. ondan sonra hazırlarım sanırım canım durmaz zaten😊
Gamze_Turan Bende iki haftadır hazırlamaya çalışıyorum ama bitmiyor eksikler benim eksiklerim var 34+0 haftalığız şuan İnşALLAH haftaya hazır olur 😅😇
Aysenurctn32 Gamze_Turan tam zamanında aslında. Benim canım dursa beklerim 35 e karar ama durmaz sanırım. Heyecandan duramıyorum 😄
Daniay Aysenurctn32 Daha zamanın var nasıl olsa acele etme ozaman eksikler tamamlanınca hazırlamak 1 saat kadar sürüyor canım sağlıkla gelsin bebiş 🥰
Yeppudaa Aysenurctn32 bir kaç eksiğim vardı .bavul organizeri almamıştım .onunda tamamladım artık gerisini bavula yerleştirmek kaliyor
Gamze_Turan Aysenurctn32 bende 29. Haftadan diyordum hazırlarım ama nerde 😅 zormuş baya istediğini hemen bulamıyormuş insan onu anladım
Yeppudaa [silindi] nasıl birşey istiyorsunuz. Her zaman giyilecek mi yoksa bir iki kere giyilmelikmi .
Aysenurctn32 [silindi] Modanisa da güzel modeller var. Bi tane ordan aldım polar pijama. Ama bitane de önden full düğmeli bişey alıcam. Onun da modelleri modanisada var. Lc waikiki de falan istediğim gibi bişey bulamadım. Trendyola baktım orda da her satıcıya güvenemiyorum. Çarşıya çıkıp da bakıcam sanırım. 3. Bi pijamaya gerek var mı bilmiyorum. Elbise tarzı bişey almayı düşünmüyorum mayısta 3 gün hastanede yattım 25 dereceye ayarlıydı oda ama baya soğuk geldi bana. O yüzden alt üst takım alıcam. Sezeryan için zor olur mu bedeni nasıl almalıyım onu da bilmiyorum..
[silindi] Yeppudaa hastane için istiyorum rahat yumuşak dokulu bı pijama ve uzun kollu sonradan da giyeyim tabi boşa durmasın öyle. Ama bulamadım trendyolda bı modeli çok beğendim o da tükenmiş. Çarşıya indim şuan heryerde kısa kollu var
Yeppudaa [silindi] ay bende kısa kollu aldim. Normal bir Instagram butiginden .herzaman giye bileyim diye .uzun kol bulamadım bende
Bynymn Aysenurctn32 sona yaklaştıkça hazırlamak istemiyorsun sanırım heyecan, stres, endişe, ben 33 hafta oldum alışverişi de yaptım, elim gitmiyor çantayı hazırlamaya 🥲
Aysenurctn32 Bynymn Evet haklısınız😄 ben bir de genel anestezi ile olucam o yüzden bay korkuyorum sona kalırsam zorlayabilirim..
Aysenurctn32 Sevgikaya1525 Benim zaten kıyafetler hazır olsa duramam hazırlarım ama onlar tamam değil :)
Huzurmelegim_28 Aysenurctn32 ilk doğumum 30.haftadan sonra hazırladım şimdi 26 gün var zaten buzamana kadar bişey çıktıkça tekrar hazırladımm artık son haliyle herşey hazır bekliyoruz
Bsraylmzz Aysenurctn32 ben 30 haftada hazırladım bebeğin kiyafetlerini yıkadım utuledim çıtçıtlı poşetlere koydum ama ağzını kapamadim kendiminkilride aynı öyle ettim pusetin içine duzledim hazırda duruyo kendini iyi hissediyorken agirlasmadna yap sonra bel ağrısı kasık ağrısı sicsklardan bişey yapilmiyo
Aysenurctn32 Bsraylmzz Ben şuan bile sıcaktan ev işi yapmak istemiyorum.. en ufak bir şeyde bel ağrısı yaşıyorum ve çok canım yanıyo ağrı kesici de atmak istemiyorum..