Aysenurctn32 Doğuma 96 gün var. Sezeryan olucam 39 da alıcağını söyledi doktor. Çantası ne zaman hazır olmalı? Tarih belli olana kadar beklemeli mi?
arzubldk Aysenurctn32 valla ben 28. Haftadayım şimdiden hazır acil bir durum olursa diye kimden ne rica ediyim kime yıka getir hemen kıyafet diyim hazırladım koydum kenara acil bişeyde eşim alıp çıksın hemen diye
momof3 Aysenurctn32 ilk gebeliğimde 33. Haftada, ikincide 36 da hazırdı.Şuan 3. Ye hamileyim 33+2 olduk daha eşyalarını bile almadım yine 35′ten sonra hazır olacak sanırım
-Cansu- Aysenurctn32 nekadar erken hazırladın okadar iyi. Kafan rahat eder ben 30 haftada başladım 32 haftada çantamı kapattım iyiki de erkenden hazırlamışım şimdi 37 haftalığız çok ağırlaştım bişi yapmak fln çok zor o yüzden 30 haftada fln başlamanı tavsiye ederim canım
Aysayten Aysenurctn32 ben 35-36 gibi hazırladım. Şuan 38 haftalık. Ama herhangi bir aciliyet için erken hazırlamak daha mantıklı
[silindi] Aysenurctn32 benimde95 günüm var ama hazirlamadim erken olduğunu düşünerek daha kıyafetlerini bile yikanmadim ki bebisin 38 de falan yıkamayı düşünüyorum Allah nasip ederse🙏
Aysenurctn32 [silindi] Benimde kıyafetleri tam değil.. kendime pijama almam lazım falan zaten onları tamamlayana kadar 30-32 olmuş olurum. O zaman da hazırlarım durur kenarda diye düşünüyorum
Annesiiii65 Aysenurctn32 canım sezeryanlar birazda erken olma ihtimali oluyor 36 da herşeyin bitmissin olsun banada 38 falan dendi 36 da acile kaldırılıp sezeryan oldum
Aysenurctn32 Annesiiii65 şuan zaten hazırlamaya kalksam bile eşyaları tam değil. Ama çok geçe kalmayayım diyorum. Yavaş yavaş tatillerde eşyaları tamamlayıp yıkayıp hazırlayayım diyorum. Şuan bile sıcaktan bir şey yapmak istemiyorum öyle öyle ertelerim yoksa
[silindi] Aysenurctn32 aynen benim bebisin kıyafetleri bitti ama ben kendime pijama takımı almadım daha dediğiniz gibi o haftaalrda da olabilir. Ama ben kışlık bulamıyorum şuan ekime denk geliyor hep yazlik pijama var
Annesiiii65 Benimki 22 haftalık daha cinsiyet ogrenmedim öğrendiğim gibi elimdekileri temiz yıkayıp eksikleri yazıp hepsini yavaş yavaş hazirlicam sonradan ev temizliğidir falan karnın büyüyor agirlasiyorsun biraz zor oluyor
Aysenurctn32 Annesiiii65 Evet o konuda haklısınız. Dün biraz iş yaptım akşam yatınca anladım ve acıdan ağlamaya başladım nefes alamadım belimin ağrısından. Eşimde benimle bir ağladı😄
HilalSs Aysenurctn32 96 gün varken doktor nasıl Sezeryan ve 39da alacağım dedi .benim 60 gün var henüz birşey söylemedi . 2hafta sonra aylık kontrolüm var,sonra sık sık görüşeceğiz dedi 😬
Aysenurctn32 HilalSs Benim daha önce geçirdiğim bir hastalık var. Şuan hiçbir sorunum yok ama her şeye rağmen önlem amaçlı Bebeğe de bulaşmaması için sezeryan olmam gerektiğini söyledi. Eğer her şey yolunda gider bir rahatsızlık geçirmezsem falan 39 da alıyormuş öyle söyledi😊
Aysenurctn32 [silindi] bizim de ekimde olucak.. E bebekte buldum uzun kolluları 10 TL di sanırım. Bir de minicity var orda 2 al 1 öde kampanyası var 0-3 ay arası takımlar vardı. Bi kalın battaniye falan almam lazım bir de uzun kollu önü düğmeli pijama..
agustosannesi1 Aysenurctn32 ben de 33.haftamdayım. Hemen hemen hazır her şey. Geçen hafta sancılarım bile başladı ama kafam rahat hastaneye gittim.
Aysenurctn32 agustosannesi1 Her şeye rağmen 30 dan sonra hazırlamak lazım galiba. Ütülemek falan sıkıcı gelebilir bana
Daniay Aysenurctn32 35+2 günlük olduk ama hala hazır değil yıkama ütüleme işleri bitti aslında annemin aldıkları ürünler var onların gelmesini bekliyorum yıkayıp ütüleyip eklemek için haftaya hazır olur 🌸
Aysenurctn32 Daniay erken hazırlasam da canım kalır bakar bakar dururum gibi geliyor 😄 heyecanlıyım baya.