Misto Elifim17 deme ya🙈ay inşallah emzirmek sorun olmaz yoksa çatlıycam artık yüz üstü yatmayı çok istiyorum🤨
Elifim17 Misto vallahi bebek dogunca ayakta bile uyuyorsun. Hatta ayakta uyumak bile lüks oluyor. Emin ol tek uyuyayım da yüz üstü olmasın dersin 😂
btuban elfmoom ilk aylarda benimde kasık ağrılarım çok olmuştu hatta sağ tarafıma yatamıyordum, bebeğin gelişimiyle kendine yer açmaya çalıştığı için denilmişti.
NurCeren00 Misto 24+6 sırt üstü yatmalarda bitti artık. Rahatsız ediyor :/ 1 haftadır dönerken zorlanıyorum. Sonlara doğru nasıl olur kim bilir 🙈. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Misto NurCeren00 Biz sonlara yaklaştık şükür artık geri sayıyoruz💃💃Daha senin zamanın var.Biraz dişini sıkacaksın mecbur.Ama iyice şiştiğin zamanlar bugünlerden daha serin zamanlara denk gelicek.Sen benden daha şanlısın.En azından hava sıcaklığından yırtıkcaksın😉
Misto elfmoom ilk aylar ağrılar fazla oluyor.Benimde adet sancısı gibi ağrılarım çok oluyordu ilk haftalarımda.Doktorum bebek yerleştiği için olabilir demisti.Insallah sizinkide öyle zararsız bi ağrıdır.Peki doktorunuz ne dedi bu duruma.
elfmoom Misto henüz doktora gidemedim bayramdan sonraya kaldı.. enfeksiyonum var belki onunla alakalıdır.. nasıl geçecek hiçbilmiyorum
btuban Misto evet aşırı sıcak ve göbeğin altına bişey dayamak şart gerçekten, ben nefesim daraldığı için başımın altınada 2 yastık koyuyorum:/
Misto btuban yakında inşallah kurtulucaz arkadaşım yeterki yavrularımız sağlıklı doğsunlar değer onlara😊😊
Muratnannesi Misto 35+4 üm ahtım var bi doğum yapayım 10 dakka koşucam yavaş yürümekten soluma yatmaktan bıktım 😔
Misto Muratnannesi Artık dışarı çıkamıyorum azıcık yürüsem kasıklarıma ağrı giriyor ve soluk soluğa kalıp tıkanıyorum.Aşırı sıcaklar var bide bitiriyor beni.Ayaklarımda şişti ayakkabılarım babetlerim olmuyor terlik giyiyorum😋😊
Misto Nundiyebiri bazen bende döne döne çarsafa dolanmaktan ensonunda oturuyorum yatakta .Eşime bakıp hep iç geçiriyorum.Ne güzel uyuyor dönüyor yüz üatü yatıyor valla hayat onlara güzel😏😏
NurCeren00 Misto valla bu mevsimlere hiç güvenmiyorum. 3 ay kaldı doğuma. Daha yaz yeni geldi 🙈🙈. Gidişi geç olursa komple sıcaklar. Yaz bebeği olacak sizin valla o da zor. İnşallah isiliksiz, pişiksiz atlatırsınız 😍
Buseninannesi_21 Misto 35+1′im burada da diyorlardi yüz üstü yatmayi özledim diyen, yok ya ben özlemem ki rahatim diyordum taaa ki basima gelene kadar gercekten özleniyormus. 😂
Misto Buseninannesi_21 özlenmezmi kız özleniyor.Göbek büyükce uyku uyumak bile özleniyor kaldıki yüz üstü yatmak 🤭🤭
cahillesohbetikestim Misto 10 haftalığız hayatım boyunca yüzüstü yattığım çok nadirdir ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kendimi sürekli yüzüstü uyurken buluyorum eşim sürekli uyandırıp yan yat diyip duruyor anlamadım gitti 😁