Zehra333 Nundiyebiri baya baya kaptan taştı köpük ama bence buna inanmamak lazım idrarda asit var sonuçta
Buseninannesi_21 Zehra333 Gebelik testini sana sanal marketten aldiran hayat bize neler yapmaz bacım. 😀
Nundiyebiri 176_Prenseskadin benim gebelik testinde çıkmıyor idrar olanda 2 gebeliğim dede böyle öğrendim tabi iki kez tek denedim belki hissettiğim için de kalkıp denedim
176_Prenseskadin Nundiyebiri peki belirtiniz varmiydi bulantı gecikme baş dönmesi sık idrara çıkma gibi hiç yokmuydu
Nundiyebiri 176_Prenseskadin hayır ben aylarca adet olmazdım sadece bikini bölgemde hafif adet agrısı olu du
Rose91 176_Prenseskadin canim belirtim vardi kusmalarim basladi adetim gecikmemisti 2 gun filan vardı ayaklarim cok usuyordu hep uyuyordum yani hiperaktif biriyim ama ondan eser kalmamisti…
176_Prenseskadin Zehra333 hamilesindir kesin benimde ilk gebeliğim de öyleydi göğüslerim patlayacak gibiydi
Zehra333 176_Prenseskadin inşallah adet sancısı gibi sancı başladı yarın adet günüm olmazsa test alcam
Bebegim0101 Zehra333 ya cok merak ediyorum post acıl insanlara haber verecem diyip neden durumunuzu belirtmiyorsunuz kac tane postunuza denk geldim
176_Prenseskadin Zehra333 bişey sorucam Migros sanal market siparişini ne kadar sürede getirdi ve kapıda ödeme varmı