Zehra333 Tüm belirtiler var test yok arabada eşimde işe gitti demiştim Migros sanal marketten çerez sipariş vereyim dedim bi baktım kişisel ürünlerde gebelik testi var hahaha sipariş verdim yolda geliyor 🤣
176_Prenseskadin Zehra333 bişey sorucam Migros sanal market siparişini ne kadar sürede getirdi ve kapıda ödeme varmı
Zehra333 MineLule yakında yok resmen ayaklarıma ağrı indi belirtiler var yarın evin yanındaki eczane nöbetçi . Yarın alırım
MineLule Zehra333 Heyecanlı bir bekleyiş olacak, neyse bayram günü müjdeli bir haber alırsınız inşallah 🤲🙂
gulsah_2013 Ay bayram günü hayırlı haberler olsun insallah evin yanındaki eczanenin de nöbetçi olması on numara denk gelmiş
Adalina09 Zehra333 sabırsızlıkla bekliyorum 😂 bende böyle olmuştum çatlatma.ignesini oldum normalde adet olmam gerekiyordu olmadım eşim inşaat etti test almadı post acmistim gelin beraber bekleyelim diye eşim test alıp gelene kadar herkesle bekledik 😂
Nundiyebiri Zehra333 iki ayrı kaba koyup sonra idrarı çamaşır suyuna koycaksın bira gibi köpürürse var
Zehra333 Nundiyebiri baya baya kaptan taştı köpük ama bence buna inanmamak lazım idrarda asit var sonuçta