Aslhansola45 hlyagl bu sene erkek senesi diyorlar inşallah bende ogluşumu sağsalim kucağıma alacağım ama en önemlisi sağlıklı olması
Gamze255 hlyagl hep ekşi yedim ve kız oldu tatlıyı asla gözüm görmüyor şu an bile şerbetli bi tatlıda midem bulanıyor
hlyagl Gamze255 benimde hep ekşi istiyor canım nadir tatlı yerim şekerim düşmesin diye ama hisim kız ya ilk bebeğimde dedim erkek bunda dedim kız inşallah yanılmam 1 tane kız bebek beresi aldım bakıp bakıp duruyorum
poyrazinannesi3547 Ben tatlıdan çikolatadan tiksindim erkek dedi doktor herkesin hormonlarına göre değişiyor sanırım Rabbim hayırlısini nasip etsin inşallah
hlyagl poyrazinannesi3547 inşallah işte oğlumda yiyince bunda yiyemedim canım istemiyor acaba mı demeden edemiyorum cinsiyetini öğrenene kadar
poyrazinannesi3547 hlyagl inşAllah kızdır o zaman Rabbim ikisindende tattrsın Ama annelere hisseder bence
hlyagl poyrazinannesi3547 evet bende öyle düşünüyorum kızım olucak diyorum Bi yandan da kız istiyorum diye öyle mi hissediyorum diye düşünmeden edemiyorum 1 hafta nasıl geçicek heyecanlanıyorum