Aysenurogretmen Kızlar sağ belimde kuyruk sokumu tarafımda bi agrım var sağ ayagıma basamıyorum topallıyorum. Hatta yatakta bile sağdan sola dönemiyorum. Böyle olan var mı 😭
Cns34 Aysenurogretmen öyleydim doğurdum son haftalarda oldu benim geçmedi lanet şey. Doğumdan sonra düzeldim çok şükür
1_minik Aysenurogretmen benim de sol kalçama arada ağrı oluyor zorluyor ama çok şükür…..son zamanlar böyle oluyor demekki
Kvsraykt Aysenurogretmen ilk gebeliğimde o kadar çok yaşadım ki bu durumu anlatamam çok berbattı gerçekten şuan 33 ü geçtik hala olmadı inşallah olmaz Allah yardımcınız olsun
Cns34 Aysenurogretmen geçer merak etme ben kötürüm gibiydim tövbe yarabbim adım bile atamıyordum son haftalarda doktor yürüyüş yap merdiven çık dedi ama nerdeee çok şükür kalacak sandım valla ama geçti.
Pelinbyrktrlr Aysenurogretmen Kalsiyum takviyesi kullanıyor musunuz? Benim de oluyordu kalsiyum başladı doktorum şu an 35+4üm hiçbir ağrım kalmadı
Parsss Yamacin-Annesi ay evet bendede ayaga kalktığımda afım atamıyorum kaç kete ağladım acıdan bende yolculukta oldu sanıyodum
mom073 Aysenurogretmen kaçıncı hafta acaba ya bende de oluyor kuyruk sokumu bel ve rahimde gerginlik ,karnimda gerginlik gibi.
Aysenurogretmen Cns34 ay aynıyım suan resmenn bnde kötürüm gibiyim hiçbişey yapamıyorum inşallah doğumdan sonra gecer
Cns34 Aysenurogretmen doğumdan sonra hemen geçti sonra aynı yerden iğne oldum unuttum bi an tekrar geri geldi 10 güne tamamen geçti
Ays0 Aysenurogretmen ben bayadır öyleyim bir de kuyruk sokumu kemiğim kırık ve +16 kilo aldım geceleri ağlamak istiyorum resmen 😔
momiesbabies Aysenurogretmen bende de sol tarafta var daha 18 haftalığım hemde gün geçtikçe ne olacak bilmiyorum, özellikle akşamları oluyor niyeyse
Aysenurogretmen momiesbabies benimde o haftalarda olur gecerdi ama artık gecmiyor merdiven dahi çıkamıyorum :(