Cicek10 Ilosunuz1 evet tabi ki devlet karşılıyor ama hepsini yazmazlar siz yine de muhakkak danışın hepsi için
Ilosunuz1 Cicek10 sağlık ocağına gideceğim randevu 15 günden önce alınmıyor mecburen 🤷♀️☺️ çok sağolun ❤❤
Ilosunuz1 Cicek10 merhaba bisey soracaktım ama ☺️ Bu yukarıdaki testleri adetli mi yaptırmam gerekiyor yoksa adetsiz mi ?
Huzurmelegim_28 Ilosunuz1 Tüp bebek bölümü bulunan bir devlet hastanesine gidip ordan rapor çıkarın bütün tahlilleri orda yaptırabilirsiniz interfilite bölümü olarak randevu alın
Yaprak- Ilosunuz1 randevu almadan direk şevket yılmazda kadın doğumcuya gidiceksin adetin 3.günü hemen tahlil yapıyorlar canım amh testinini araştırma hastaneleri yapıyor orasıda araştırma hastanesi olduğu için hiç parada ödemiyorsun
Aylinsemih Ilosunuz1 canm bende üstteki testlerden bazılarını yaptirmistim devlet hastanesi yapıyor bi sor bence eczanede çalışıyorum bi eczaneye gidip sorsana bu ilaçları kim yazarsa o der diye şimdi aklımda değil yanlış bilgi vermiyeyim
Ilosunuz1 Yaprak- ayy ne kadr bilgili bir yorum olmuş acayip sevindim şuan adetin 2. Günü gitsem olur mu? 3. Günü tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. Araştırma hastanesi randevusuz amh testi yapıyor mu 1 hafta sonra çünkü adet olucam 🤷♀️
Yaprak- Ilosunuz1 canım doktorun sana söylemedimi hangi gün olucak diye amh testi hariç diğer tahliller adetin 2. veya 3. günü yapılıyor
Cicek10 Ilosunuz1 adetin 2. Ya da 3. Günü yapılıyor aç karna yaptırın hepsini bazıları fark etmiyor ne zaman yapıldığı amh her zaman yapılıyor mesela
Ilosunuz1 Yaprak- sekreterlere sordum herhangi bir gün yaptırabilirsiniz yazdı en iyisi gidip doktorla görüşmek sağolun 🌸
Nilufer22 Bu ilaçlar yumurta kalitesini artırmak için verilen vitaminler. Tüp bebek için rapor çıkartsanız da sgk bunları ödemez maalesef. Tedavi başlayınca aldığınız iğneleri öder alacağınız rapor