Hafissee 15 günlük bebegim var sabah 5 den beri uyumuyor kafayı yedim . Altı temiz gazı yok emiyo ama sürekli meme istiyo memede uyuyo sonda aniden irkiliyo uykusu kaçıyo yataga koyuyorum elini emiyo delircem napmalıyım
Zhraaltun Hafissee okuyun bol bol ac olabilir emzirin sizde devamli sizde sakinliyosa oyle uysun inşallah cok surmeden gecer
BusraUras Hafissee yalancı emzik verin. Benim bebişimde arada böyle yapıyor yalancı emzik veriyorum susuyor uyuyunca atıyor ağzından.
btuban Hafissee merhabalar bilgim yok ama, happy kids programını kullanıyormusunuz? Orada tecrübeli anneler olduğu için belki daha iyi yorum yapabilirler.
Hnd43 Hafissee canım ben çözümü şöyle buldum. Emzirdikten sonra gazı çıkarıp yatırınca tekrar emmek istiyordu ya sütümü sağıp biberonla verdim yattığı yerden ya da 30 cc mama
gulin-35 Hafissee benımkıde bes gunluk oldu bes gunde sekız saat uyumadım daha yere bırakınca uyanıyor
BusraUras Hafissee hangi marka kullanıyorsunuz? Philips eventler çok iyi anne göğüsü ile uyumlu kolay alıyor bebişler bu emzikleri.
Tospikinannesiii Hafissee emziğin üzerine kendi sütünüzü sıkın o çıkardıkça sütleyip verin gittikçe daha çok tutmaya başlayacaktır
Angela Hafissee Kundak yapın yarım irkilmesine iyi gelir. Yada yüz üstü yatırın serinlik o daha da iyi olur.Meme emen bebek sıkıntılı olur hep meme ister ,olmadi yanına al beraber uyuyun bırak uyusun memede. Yoksa zor uyuması ve senin dinlenmen
btuban Hafissee birde birinden duymuştum doktora kadar gitmişler tek problem bebeğin susamış olmasıymış meğer az su vermişler susamış, inş bir an önce geçer
MineLule Hafissee Hava çok sıcak bunalabilir çay kaşığıyla ağzına su damlatabilirsiniz irkilme için muslin bez ile gevşekçe yarım kundak yapabilirsiniz ılık bir banyo da iyi gelebilir
Pelinbyrktrlr Hafissee Ay hayır ya su falan vermeyin 15 günlük bebeğe doğru söylüyorsunuz. Yüz üstü de sakın yatırmayın çok küçük bebek boğulma sebeplerinden en önemlisi yüz üstü yatırmak dönüp kendini kurtaramaz da Allah korusun. Yarım kundak yapabilirsiniz müslinle elleri irkilmesine sebep oluyor belli ki kıyamam.
btuban Hafissee o nekadarlıktı hatırlamıyorum sadece böyle birşey duymuştum ben tecrübeli değilim duyduğumu paylaştım sadece, tecrübeli annelerin yorumları dikkate alınabilir ama en iyisini doktor bilir elbet.
Fatmanurlvanur Hafissee 1 çay kaşığından bişey olmaz canım bende senin gibiydim ilk hamileliğimde ne mama ne su hiç birşey vermedim 6 ayına kadar ama verilebilir bişey olmaz su yani kaynatılmış ılık verirsin 1–2 çay kaşığı
Angela Hafissee yanında kalan varsa sen uyuyunca alsin yanından yatağına onu, bi süre böyle olacak mecburen, seninde dinlenmen sart cok yaşadım o durumu inans en iyi olmazsan hiç birsey yolunda gitmiyor
MerveCeren Hafissee irkilmemesi için kundak deneyin ellerini kollarını hareket ettiğinde kendini uyandırıyorlar. Tommee tippee markasının emziğini denedinizmi anne memesine yakın olduğu için genelde bebekler tutuyormuş belki faydası olur. Stres yapmayın geçici bu günler 🌸
Zeliiiss Hafissee Ellerinden korkuyor olabilir bebeginizi sarmiyorsaniz bile kollarini ince bir örtüyle kimildatmayacak şekilde bağlayın sert bağlamayın ama. Çünkü bebekler kolları hareket ettikçe korkarlar boşlukta gibi hissederler. Doktor arkadaşım öyle söylerdi hep.
Linam6868 Hafissee Bende salı günü aldım kucağıma oğlumu her istediğin de emziriyorum doymak bilmiyor sonra uyuyor çok şükür 🙂
Didem_678 Hafissee Doyuyor mu eminmisin ayriten mama veriyormusun bilmiyorum da meme bagımlısı çıkacak desene🙂kundak yap irkilmez belki söylemiş arkadaşlarda,havada sıcak uyumaması o dan da olabilur
[silindi] Hafissee emzigi benim kizimda almiyo du cnm damak emzik aldim gece uyurken agzina verdim kontrol ettim sk sk ole alisti sütünü sur emzigin ustube bi guzel alir cnm