Morika Zehra333 Bence test almayın, bekleyin adet geciktikten üç gün sonra test yapın, bulantı için erken olabilir ama idrar yaparken farklı bir hissiyat ve kasıklarda batma belirtileri olmuştu bende, inşallah hamilesinizdir, ama stres yapmayın 🌺🌺
ay-se Zehra333 tamamen psikolojikte olabilir üzülmeyin diye söylüyorum belirtiler için çok erken çünkü
Morika sdmr20 idrarda çok hafif yanma gibi hissiyat oldu, ve biraz sık idrar çıktım, kasıklarda yine hafif batmalar vardı sonra adet gününde gelmedi üç gün sonra test yaptım pozitif gördüm :)
sumeyraballl Zehra333 fazla al canm eşine de aldıra bilirsn hadi güzel haberlerle gel bizi de haber dar et 🤗🤗🤗
Meraklibiri Zehra333 ay bayramdada kapalı olur canm bulamazsiniz bugün iyice araştırın insallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah ❤️
Zehra333 Meraklibiri Allah razı olsun yarın sabah evinin yanındaki eczane nöbetçi sabah test alacağım
Zehra333 Meraklibiri yok canım anneme geldik köye akşam dönecepiz yarın bizim oradaki eczaneden test alıp yapacağım göğüslerim süt dolu gibi sızlıyor biraz yürüsem bacaklarım hemen ağrıyor
Mervekozca Zehra333 göğüslerde bi ara hissediyormuşsunuz ve nokta nokta kahverengi lekelenmeniz varsa hamilesiniz ben de öyle olmuştı