Zehra333 Ay sabahtan beri kasıklarım batıyor bi sağdan bi soldan bulantı da ince ince devam ediyor ve kaşıklar batarken az önce su gibi akıntı geldi adet sandım değilmiş sanki hissediyorum var gibi araba eşimde yakında eczanede yok ah bi test olsa da yapsam .
Toprak0805 Zehra333 bende öyle merk etmiştim eczaneyi aradım saolsun eve getirmişlerdi Bi sor belki getirirler canım İnş bebiş geliyordur 😍
Zehra333 Masal53 ay belirti arttıkça heyecan sardı bi de 4 kaybım var öğrenir öğrenmez doktora gideceğiz önlem almak için
Zehra333 Toprak0805 eczane yakında yok baya uzak getirmez bence canım yarın buradaki acıkmış bekleyeyim yarına kadar
Aselinannesi2 Karbonatla test yap bir bardağa karbonat koy üşerine işeyin eğer kabarırsa hafif hafif köpürürse hamilesiniz hamile olmayanlarda hiç köpürmüyor denendi
minipanda Aselinannesi2 bende köpürdü ama hamile degldim ben en iyisi test bence çünkü bende köpürünce cok umutlanmıştım sonu hüsran oldu
Morika Zehra333 Bence test almayın, bekleyin adet geciktikten üç gün sonra test yapın, bulantı için erken olabilir ama idrar yaparken farklı bir hissiyat ve kasıklarda batma belirtileri olmuştu bende, inşallah hamilesinizdir, ama stres yapmayın 🌺🌺
Nundiyebiri Zehra333 bir internete yaz istersen babaaanne usulü ama tuttu kocana yaptırma onda östrojen hormonu zaten var diye 😁