Esps_ MeetJoeBlack günde 4 litre ya da 4 litreyi geçiyordur su içmem normalde de çok su içerim. Ama hava o kadar sıcak ki gündüzleri ne kadar evin içinde hareket etsemde etki etmiyor olabilir 🥺
ozlmayktkrmm Esps_ şeker kalp tansiyon dalak böbrek hepsi birbirne girdi error veriyor insan bedenleri artık böle pis bir hava yok
Bebekoglueda Esps_ bende korkuyorum ama doktora söylemeyede korkuyorum😂 neyse salata falan yoğurt idare edicez havalar azcık sakinleyene kadar.
Esps_ Bebekoglueda benimde Ağustos sonu Eylül başı 🥰 sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi inşallah 🙏🏻 Kavuşunca şekerden falan kurtulacağız sonra gelsin tatlılar 🥰
MeetJoeBlack Esps_ bence doktorunuzla bir görüşün çünkü benim diyet listemde hergün karpuz ve peynir öğünüm var, tabi ki doya doya yemek gibi olmuyor ama gerçekten iyi geliyor bu sıcaklarda 🤯🤯
Esps_ MeetJoeBlack karpuz kesinlikle yasak dedi. Elma, çilek , erik bunun gibi meyvelerden yiyebilirsin dedi. Aralarda kaçamak olarak 1 top vanilyalı dondurma yiyebilirsin o da hafta bir kere dedi. Sizin çok yükseltmiyor demek ki domates normalde yükseltmezmiş o bile yükseltiyor benim şekerimi 🥺
Tsara Esps_ yeşil elma yiyin her gün öğün olarak benimde cıkmıştı ilk kızımda hergün yedim snra düştü
Esps_ Tsara yeşil elmayı eksik etmiyorum mutlaka ara öğünümde tüketiyorum. Bebeğinizde şekerle alakalı bir sorun çıkmadı değil mi kaç kilo doğdu acaba
MeetJoeBlack Esps_ domates bana da yasak malesef , benim de tek yediğim çiğ sebze oydu , şimdi bibere döndüm . Dondurma haftada 2 defa çooook istersem Maraş olanına iZin var. Karpuz erik şeftali kiraz serbest , kavun yasak..
Tsara Esps_ yok cıkmadı bir iki haftalıj bi yükseklikti benimki snra birdaha baktırmadık 7 yaşında şuanda zamanında doğmadı ama şekerle alakalı bişey değildi dert etmeyin sizde lütfen geçici şeyler bunlar siz dikkat edin gerisini doktorlar hallediyor zaten
Esps_ Tsara Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🤗 Rabbim herkesin kucağına bebişlerini sağlıkla almayı nasip eylesin 🙏🏻