Nurcakmakk iyi birşey mi… o varya mucize birşey kolostrum ilk süt agız sütü yani bebek onu emer zaten canım 3 ila 5 gün kimse demedi mi sana hemşireler ebeler falan 🤷🏻♀️ aratır bak netten istersen. Kimseden dogum yapar yapmaz beyaz süt oluk oluk akmaz Aksa zaten o yenidogan bebek ememez. O senin sütün bebegin için hayatı boyunca birdaha içemeyecek oldugu bir mucize. Bol bol ver onu. Kolostrum dan sonra geciş sütün gelecek koyu sarı ya da sarı renkte süt. 21 güne kadar da o gelir sonra olgun süt gelir. Yaradılışına güven. Allah hiçbirşeyi bosuna yaratmaz. Zaten kiraz kadar midesi. Senin suan yapacağın sey bol bol meme vermek. Bebek her zaman aglar her aglamaya aclıga yorma. Ayagını altı kasınsa bile aglar onun iletişim sekli suan bu. Memeden inmek istemez normal. Cok aglar normal. Yasadıkların tamamen normal ve sütün var sütüm yok kelimesini cıkar kafandan. Burada cok görüyorum sütüm gelmedi yazan cok anne oluyor, sarı sunun süt oldugunu bile bilmiyorlar nasıl mucizevi bir süt oldugunu hemde. Halbuki plesenta vucuttan atıldığı anda vucut süt salgılar. Sezeryan normal farketmez. 💜