Ebruaksoylu melekVzeynepE ayda Bir sancım olursa acile gidiyorum serum alıyorum şuan çok şükür iyiz arada 2 hafta sonrada oluyor
Lulemom melekVzeynepE normalde 3 haftada birdi. 32 haftadan sonra 2 haftada bir gitmeye başladım. 35 deyim
Mucize_anne32 Baslarda 3 haftada bir çağırıyordu artik 2 haftada bir çağırıyor kızlar doktorim bide bisey sorucam bacaklarınıza sinek kovar sprey sıkıyormusunuz
diamond2635 Mucize_anne32 onun benek için olanları var doğal ben ondan kullanıyorum .deriden geçtiği için doktor onlardan al demişti
melekVzeynepE MineLule 34. Haftadayim şimdiye kadar ayda 1 kez gittim bundan sonra iki haftada bir gitsem umarım sorun olmaz 😏 küçük kızım var eşim de asker görevde gidemedim öyle her zaman
gokcekocyigit07 melekVzeynepE 5 ay boyunca neredeyse her gün gittim içeride kanama alanı ve sürekli dışarı vuran yoğun kanama olduğu için ama artık 2 hafta da bir oluyor 🤭
rosatue melekVzeynepE 4 haftalık fark etmiştim. 7ye kadar her hafta gittim. Sonra 4-5 haftada 1 olarak 34e kadar devam etti. Sadece ikili test ve detaylı gibi tetkik durumlarında istisnai olarak daha sık gittiğim oluyordu. 36 sonrası her hafta gidiyorum.
melekVzeynepE rosatue Bende öyleyim, bir skrun çıktı mı 34e kadar aylık gitmenizde normalde de iki haftada bir oluyor ya , bebeğin hareketli de çok şükür
MineLule melekVzeynepE Doktor birazda anne ve bebeğin sağlığına göre vakti planlıyor benim hamileliğim biraz zorlu geçti ve geçiyor
rosatue melekVzeynepE gebeliklerin %80inde hiç doktor kontrolü olmasa bile sağlıklı ilerlenir diyor uzmanlar 😅 tabi biz gidelim tüm tahlillerimizi yaptıralım hangi çağdayız sonuçta ama doktorlar risk görmüyorsa ayda bir çağırıyorlar gibi gözlemledim ben.
PurpleTail melekVzeynepE 15 günde bir gidiyorum. Riskli bir gebeliğim yok doktorumun takip sistemi öyle ve tek muayene ücreti ödüyorum
melekVzeynepE rosatue En son 1 ay önce gittim çok şükür her şeyi yolundaydı, simdi haftaya gidicem bayramdan sonraya
miniksevdamm melekVzeynepE ayda 1 gidiyorum doktorum erken gelmene gerek yok diyor 30 dan sonra 2-3 haftada bir giderim büyük ihtimalle
AysezulalGvn melekVzeynepE 2-3 haftada bir gidiyorum ben şimdilik ya da doktorum ne zaman gel derse (27+4 haftalığız)