poyrazinannesi3547 Canhan58 şükür çok kusma olmadı 10 kere falan oda sabahları aç karna su ilaç kullanıyorum diye düşünüyorum koku hassasiyeti 15 haftalık olunca geçer dyenler var bazısı 9 ay diyo bazısı 3 4 ay sürüyor diyor herkesn bünyesine göre sanırım
Canhan58 poyrazinannesi3547 aynen oylee yaa bnmkiler 14 haftasinin sonunda azaldi baya bayaaa :) bebeklerimizi alalim sag saglim kusmak bisey dgeil valla yaa ;))
Canhan58 Melekokty ibrahim saracogkunun sayfasinda biseyler buldum bugun o da baya etkiliymis…incir cekirdegi yagi ilenuzum cekirdegi yagii
Canhan58 Aslhansola45 bence az sabret duzenlinkullanmaya calis bide stres yapma..ben de 10 haftalikken hastanede yattim kanamadan dolayi..ayaklariniuzat bokca dinlen
poyrazinannesi3547 Canhan58 Aynen öyle yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar 🤲🏻ben hep dedim yeterki sağlıkla alym kucağıma 9 ay yatym hastanede çünkü çok zor 1 yılda 2 düşük yaptm 5 haftalıklardı o yüzden çok korkuyorum hala hep bi endişe oluyor doktor risk yok demşti doktor ama işte hep bi hayal kırıklığı yaşadıgm için
Canhan58 poyrazinannesi3547 ahhh kader arkadasim bende oyle 1 yilda 2 düşük yasadim biri kurtajla alindi o kaadar zor ki cok cok iyi anliyem seni.. simdi azicik belim agrisa ayy bisey olmamistir insallah diyorum
Canhan58 Melekokty rica ederimm canm ne demek..hatta bak agiz calkalama suyu da var orda onu da sipaeis verdim.. dişlerimiz malum bu surecte fazla bakim istiyor
poyrazinannesi3547 Canhan58 Allahın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım hepimizde gerçekten her an düşünüyorum iyimi kalbi atyormu diye hep bi endişe canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin inşallah pazartesi doktora gtcem ona sorym serklaj gerekiyormu dye ne olur ne olmaz bi baksn en azından önlem alnsn çünkü beni hayata bağlayan tek sebebim oldu bu bebek çok bekledm çok acı çektm gücüm kalmadı artk kötü bir şey yaşarmasın Rabbim hiç kimseye🤲🏻
goktugun_annesiii Merhaba kızlar 😇 bende 14+5 im çok şükür benimde hiçbir sıkıntım yok halsizlik bulantı falan da yok doktor cinsiyeti erkek olarak tahmin etti Ağustosun sonunda tekrardan gidicem netleşir inşallah 🙏🥰🥰
Canhan58 goktugun_annesiii Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsinnkuzucuklarimizin ;) bana da once kız dedi sonra erkek dedi ay sonuna belli olur sanirim :)))
Canhan58 poyrazinannesi3547 aminnnnnn kocamann aminnn. Benm de akkim fikrim kalbim hep bebito da Rabbim sahlikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin :) benmde ay sonunda randevum var 15 haftalik oldul bugun..
poyrazinannesi3547 Canhan58 MaşAllah canım bende 15+5 oldum hayırlı haberler alalım herzaman sağlık la kavuşalm bebişlerimize💖😍🍬
Mereva 15+5 istifralarım geçti çok şükür bulantı ise hafif de olsa devam ediyor, bir de baş ağrısı problemim başladı son iki haftadır çok şiddetli baş ağrılarım oluyor ne yapacağımı bilmiyorum :(
Canhan58 Mereva 15. Haftada artik bitiyor kusmalar cok sukur :) bas agrisi bende de basladi bol bol su icmeye calisiyorum havalarda sicakya sanirim onunda etkisi var
Mereva Bu arada cinsiyete 11. Haftada doktorum erkek dedi ama ben çok inanamadım çok küçük diye genetik testten sonra kesinleşti erkek :)
Mervebyr 15+3 teyim ıkı hafta sonra cinsiyete bakıcak doktor benımde ara ara ıgne batması gibi oluyo ve faranjıt oldum yutkunamıyorum
Mereva Sedabugday ben prilam kullandım çok da etkisini gördüm bulantı şiddetim azalınca bıraktım. En büyük yan etkisi uyku ve sersemlik yapıyor olması bunun dışında iyi bir ilaç.
Canhan58 poyrazinannesi3547 aminn insallahh bir dahaki bayramda kucagimizda olsun bebitolarimizzz :))))