Canhan58 marbling10 ayyy bende yaa forumda okuyorum balik var gibi icimde falan diyolar icim kayniyor :))
AlyaEkmen_ Canhan58 şükür şuan herşey güzel gidiyor ufak tefek kasık ağrılarım var birde grip oldum onunla cebelleşiyorum ,😢14+0 dayız 11+4 de ikili taramada yüzde 99 erkek dedi doktorumuz erkek bebisler erken belli oluyor baya 💙🙊çok şaşırmıştım pat diye söylemişti beklemiyordum o kadar erken öğrenmeyi
Canhan58 AlyaEkmen_ Yaaa ne guzel olmuş :) kasik agrilari benmde oluyor arada regli agrisi gibi saniyelik biseyler oluyor rahim genisliyormus :) Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebitolarimizi :)))
Kkbbra Canhan58 Hiç mide bulantım olmadı çok şükür 13+4′deyız 🍋 Hep uyku hali halsızlık biri yemek yaparsa çok güzel yiyorum kendim yapana kadar midem bulanıyor.Hep açım hiç doymuyorum 😬 cinsiyet için 2 hafta sonra gideceğim
Canhan58 Kkbbra masallahhh :)) Rabbim saglikli sihhatli bebitolarimizi kucqgimiza almayi nasip etsinnn :))))
poyrazinannesi3547 Canhan58 15 +2 haftalık hamileyim 12 +5 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi doktor bayramdan sonra başka doktorada gtcem bakalım koku hassasiyetim geçmedi malesef ki
Canhan58 poyrazinannesi3547 kusmak daha perisanlatiyor insani yaa :) :( koku hassasiyeti sonuna kafar devam ediyor sanirim :/
poyrazinannesi3547 Canhan58 şükür çok kusma olmadı 10 kere falan oda sabahları aç karna su ilaç kullanıyorum diye düşünüyorum koku hassasiyeti 15 haftalık olunca geçer dyenler var bazısı 9 ay diyo bazısı 3 4 ay sürüyor diyor herkesn bünyesine göre sanırım
Melekokty Canhan58 14 haftanın sonlarındayım lierac jel ve serum aldım kakao yağı ve bebe yağını banyo da sürüyorum bakalım çatlamayız inşallah 😄
Canhan58 Melekokty bende 14. Haftanin sonlarindayim catlak baya kötü duruyor ya..bende cok bakiyorum ama birsuru fikir var bunlarada bakayim bide bio oil diye bisey duydum duydun mu onu
Melekokty Canhan58 bio oili duydum işe yarıyo mu bilemiyorum en etkilisinden almaya çalıştım kakao yağı ve bebe yağı da etki ediyomuş onu duymuştum
Morika Hafta 14, erkek tahmin etti doktor ama genetik testin sonucunu bekliyoruz orda net çıkacak, ay kızlar bulantım geçti halsizlik geçti şükür 😊 sanki hamile değilmişim gibi, bebeği hissedeceğim günleri bekliyorum 🤭
Canhan58 Melekokty ibrahim saracogkunun sayfasinda biseyler buldum bugun o da baya etkiliymis…incir cekirdegi yagi ilenuzum cekirdegi yagii
Canhan58 Aslhansola45 bence az sabret duzenlinkullanmaya calis bide stres yapma..ben de 10 haftalikken hastanede yattim kanamadan dolayi..ayaklariniuzat bokca dinlen