Glsnisa14 zeynepemiromer amiin inşallah 😘 ben Bi kere görümceme gidip çok yorulmuştum şansıma o gün ev dağınıktı o da rahat biri. Ben değilim. O güm eve gelince baya ağrım oldu
Akrepbebek zeynepemiromer bende 28 haftaligim. Malesef artık hapsurmaya korkar oldum. Çok kötü bir durum. Ama çok normal bebek büyüdüğü için baskı yapıyor .
zeynepemiromer anneadayii42 olmadı bende kullanayım enfeksiyon falan yapmaz demi sürekli değişiriz olmaz sa valla her an çamaşır makinası çalıştırmak da zor
-Papatya33 zeynepemiromer daha cok erken degil mi ama 18.haftalık daha 😔😔 kimseye de diyemiyorum utanıyorum da.
zeynepemiromer -Papatya33 benim daha erken başlamıştı ve bak 30 olacak bir iki haftaya hala aynı değişmedi bebek büyüdükçe baskı oluyormuş ondanmis ben sadece bende oluyor sanıyordum
zeynepemiromer minikprensimmm123 hele ben var ya dua ediyorum hep artık az birşey serinlik diye duyulmuyor yüzüm hep yıkanmış gibi
Glsnisa14 zeynepemiromer çok yoruldum kasık bel çok ağrıdı. Gittik ne bırakıyor eve gelelim ne de yemek yapıyor çok sinirim bozuldu neredeyse yemeğin çoğunu ben yaptım bulaşık yıkadım o gün evi topladım. Neymiş araba satılacak diye üzülmüş ev işi yapmamiş
zeynepemiromer Glsnisa14 ne kötü birşey çok küstahça keşke bir yerinin ağrıdığını bahane edip kalksaydın canım kendi evimizin işini yapamıyoruz kaldı ki dışarı da yapmak
Glsnisa14 zeynepemiromer ben öyle değilim ya olamıyorum da Allah var iyi kadın ama o gün bana sövse daha iyiydi Sen dur diyo ama ben gelemiyorum. Çay demledim herkes birbirinin yüzüne baktı kim getirecek diye
Buseninannesi_21 zeynepemiromer Neden olduğunu doktora da sormadim hic arastirmadim da canim sen sor istersen bi doktoruna.
Caglarmm zeynepemiromer bu benn😂 sıkışınca tuvalete gidiyorum bazen tam girer girmez hapşırıp olanı kaçırıyorum😂
zeynepemiromer Caglarmm hahahah😂😂ay valla çok komik bir durum değil mi ben kendime gülüyorum valla kalkınca kanepeyi kontrol ediyorum hep 😂😂
zeynepemiromer Buseninannesi_21 kontrol ler de ben hep unuttum sormayı ama not aldım soracağım burdan gelen yorumlara göre bebek büyüdükçe oluyormus canım yani sikistiriyor bebis
zeynepemiromer Glsnisa14 ne kötü birşey ya hamile biri çalıştırilirmi yani tamam mecbur kalınca evet ama o dk senden başka herkes yapabilirdi yani ne iş varsa