VesileOztrk Pelinssoglu Ahhh 22 haftalığım neler almadim kiii 😍 Hosuma gittikçe kiyafet aliyorum, birkaç çift ayakkabi aldim, termometresi, tarak seti manikür seti, kamerasi Daha’da saymadiklarim vardir unuttuklarim 🙈🙈 Ufaktan ufaktan basladim😁😍🙈
Esmaaaa_ Pelinssoglu canım gittiğimiz de ilkin erkek dedi ama daha erken dedi bi hafta sonra gittik kız dedi. Ona da tam birşey diyemem dedi 13 haftalıktık galiba daha da gitmedim 😅
Esmaaaa_ Pelinssoglu Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAH dediğin gibi kız erkek farketmez hayırlı evlat olsunlar İnşALLAH ♥️😊
Mlhameliha Pelinssoglu 18 haftalığım bende havalardan biraz bunaltıcı geçiyor benim yatarak geçiyor hep kanama alanı var rahmimde oyüzden bişey yapamıyorum tansşyonumda çıktı üzülüyorum arada dhaa bişey alamadım 6 ve 7 aylık ta almayı düşünüyorum bebeğim iyi olsunda
Pelinssoglu Mlhameliha geçmiş olsun canım hep iyi düşün benimde öyleydi yeni yeni geçti çok şükür evladını kucağına alacağın o güzel günleri düşün ❤️
Yenianneadayi2208 Pelinssoglu Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kışlıklar çıksın kıyafet kısmına öyle geçin bence ama ilk bebek olduğundan içinizde de kalmasın çok beğendiklerinizi yine alın. İnsan heves ediyor ☺️ bir de gün geçtikçe herşeye zamda geliyor.Bir anda almak maddi olarak zorlayabilir iyi planlama yapın bu konuda. Benim herşeyim hazır. Sadece bebek arabası, dolabı bir de kıyafetleri kaldı. Dolap için acele etmiyorum en kötü kendi dolabımda yer açarım istediğim gibi bişey bulamazsam. Ailelerin destek olması bu aşamada çok güzel. Herşey bir şekilde oluyor zaten, önemli olan sağlıcakla sağ sağlim kucağımıza almamız ❤️
[silindi] Pelinssoglu bende 18+3 teyim;) cinsiyetimz net değil ama kıza benzetti . el yapımı bi tulum aldım bi de iki tane triko ceket aldım ama denk geldikleri için aldım öyle özellikle bi alışverişe çıkmadım henüz
MuhendisHanim 19+6 dan merhabalar gençler☺️ Cinsiyetimiz son anlarda değişmezse küçük bir hanımefendiyiz. Ve çok güçlü tekmelerimiz var😄 Öğrenmeden aldığım masal kitapları dışında hala birşey almadım.. Gelecekler var onlar bir gelsin de önümü rahat görür eksiklerimi ufak ufak hallederim İnşaAllah.. Birde önümde taşınma da var.. 😇