Nuray71 bircivcivannesi tamamen ishale dönmesi 1 1 buçuk gündür falan öncesinde dediğiniz gibi kabızlığım gitmişti benimde
Nuray71 Ozgesapmaz valla benimde sabah 10 da kontrolüm vardı söyledim dedim böyle böyle die şuan salgın var ondandir dikkat et dedi bol su iç dedi bu kadar 🤷
balbocegim27 Ozgesapmaz 17. Haftaya kadar aralıksız kustum tam bitti dedim 24+6 dayım şimdi ağzımdan burnumdan safra geliyor
Mom567 Ozgesapmaz 37 haftalığım ilk başlara döndüm diyebilirim bulantım çok fazla oluyor son haftalar tekrar geliyor diyorlardı doğruymuş
MineLule Ozgesapmaz Sekiz aydır bulantım var ilk aylar çok çok daha fenaydım son bir ayım dayan diyorum kendime
Vera_vera Nuray71 bugün kontrole gittim ve açılmamın olduğunu söylediler gerçekten doğum belirtisiymiş
Nuray71 Vera_vera yaa çok sevindim benimde bugün kontrolüm vardı ama tekrardan açıklığıma bakmadığı için bilemiyorum. Ama benimde ağrılarım başladı bayagdir inşallah ikimizde sağ salim kucağımıza alırız 💜
Vera_vera Nuray71 Allah hepimizin yardımcısı olsun 5 cm açıklıkla duruyorum sancılarım var doğum yürüyüp duruyorum doğum yapmadım hala çokta korkuyorum kızlar dua edelim birbirimize 🙏🏻
Nuray71 Vera_vera yaa hiç korkma Raabbim yardımcın olsun çoğu gitmiş bilee. Kucağına alcagin anı düşün. Sağ salim ikinizde çıkarsınız inşallah bütün dualarım sizinle 💜
leyla_ok Ozgesapmaz Dün ilk kez çok hafif oldu mide bulantısı.İştahımda kesildi.Yemek istiyorum ama 2 kaşık alınca bitiyor.🤷🏻♀️36+6
Vera_vera Nuray71 doğurdum şu an bebeğim yanımda uyuyor inşAllah sizde bi an önce yavrunuza kavuşursunuz🥰