Aldefne5 37+2 deyim sicaklar bitirdi beni birde 4 yaşında oğlum var ne kendime ne ona yetebiliyorum çok agirlastim 😏
September_ Susamtanem41 ara ara alt kısma baskılarını hissediyorum kramp girer gibi birde akıntılarım çoğaldı onun dışında bir şey yok şaşırdım hatta o kadar sancı çıkmasına 😄
Susamtanem41 September_ bende de aynı durumlar oluyor canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Tekirannesi Son 12 bebeğim çok kasılıyor onun dışında doğuma dair hiç belirti yok 🤷♀️ bayramda gelmesinden korkuyodum şimdi gelmicek galiba diye korkuyorum
Kevser45 Susamtanem41 bizde son 12 😬 doğsun artık diye bakıyorum. Yanıyor her yer. Terlemekten bunaldım artık
Kevser45 Nundiyebiri bende her tuvalete gittiğimde nişamın gelmiştir inşallah diye bakıyorum ayağa kalktığımda suyum nasıl gelicek acaba diye bakıyorum 😂 gelsin artık oğlum 38+3 olduk sayılır 15 dk kalmış 🙊
Kevser45 Sehera1 üşütünce bel ağrısı yapıyor çok terliyor insan klimada çarpıyor haliyle ben odanın kapısını açık bırakıyorum o zaman çarpmıyor hem koridorda serinliyor