1anne-2bebek Susamtanem41 36+2 yim 🌸 a 39un basında planlamıştık dogumu bı sıkıntı cıkmazsa diye ama erken dogum ıhtımalım var dün doktorum salı gunu ıcın amelıyat haneye yazdı. Ciger gelıştirici igne vuruldum, buugunde ikincisini vurulcam . Bakalım hayırlısıyla alırız ınsallah kucagımıza🤲
Seminn 37.3 bugün 2 3 gecedir adet ağrısı gibi kasık ağrısı yaşıyorum hadi bakalım diyorum sabahına bişeyim kalmamış oluyor elim ayaklarım aşırı ödem ne yapsam faydasız🤷🏻♀️Rabbim hayırlı zamanda kolay doğumlar nasip etsin hepimize🙏🥰🤗
Minnakkkk Susamtanem41 son 19 ama ama dayanılmaz oldu sıcaklardan aglıyorum hep nefes almak cok zor sanki nefesim yetmiyor agrı sancı sızı hic bişey yok sadece hareketim cok kısıtlı bayramı gecireyim de doktorum da olsun istiyorum 😀 ama bayramdam sonra dayanamam artık herhalde
Cycanbaz Son 19 benim de 37+2 bugün. 39′da çatı muayenesi dedi. Bebeğin başı aşağıda ama kanala girmedi daha. İnşallah girer artık hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor özellikle ayakta. İş güç bitmiyor ayakta çok kalmaktan belki de
Sule00 Net bi tarihim yok ama sezeyan olacagim agustosun ilk haftasi aliriz dedi doktor 36 haftaligim suan
leyla_ok Susamtanem41 Son 10 gün kaldı.30 Temmuz doğum sabah 7:30 giriş yapıcaz.Hala inanamıyorum.O kadar az kaldı ki geçmiyor dedim ama Temmuz ayı çok hızlı geçti.
buket64 36+5 ikiz gebelik benim de. 28 temmuza sabah 06.00ya sezaryen günü verdi doktorum. Ne zaman doğacak diye sabırsızlanırken şimdi gün verilince korku ve heyecan sardı.
Kubrah Kızlar devletler gidip çatı muaynesi olan var mı benım de doğuma 15 gün gösteriyor ama daha öyle bşey yapan olmadı
Seranad Susamtanem41 normalde ağustos sonu eylül başıydı ama temmuz sonu olarak aramıza katılcak inşaallaah erkenden gelesi var
September_ Susamtanem41 37+6 nst de şiddetli düzenli sancılarım varmış ben hissetmiyorum açılmada yok ama bugün yarın doğacak gibi bakalım 💕