Seydaa06 Ilkayy Allah size bağışlasın güzelim sağ Salim kucağına al inşallah 🥰 aramızda 1 hafta var 🥰 doktorum 3 hafta önce kontrolümde herşey yolunda demişti başından beri hep BÖyle idi ama insan endişeleniyor işte bolca dua edelim o zaman 🥰🥰
Ilkayy Seydaa06 amin cümlemizin canım öyle duadan başka bişey gelmiyor elimizden yarın mübarek gün bol bol dua edelim 🥰🤲
Seydaa06 Deletedmom23234 aynen öyle güzelim kiloyu kafaya takmıyorum hiç baya da az aldığımı düşünüyorum zaten sıcaklarda da bişey yenmiyor 🥵🥵
Seydaa06 huma2018 ayy valla içimi rahatlatıyorsunuz zaten ağrı sızı hiçbişey yok sadece biraz aşağıda mı diye endişelendim 🥰
Deletedmom23234 Seydaa06 Allahiiim hiç sorma sicaklardan eriyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun 😥 ya birde 30 dan sonra ciddi anlamda ağırlaşıyorsun 27-28 gibi hastane çantanı hazırla bak ben daha hazirlayamadim 🤭😁
Seydaa06 Deletedmom23234 offf hiç sorma bide geceleri çok zor uyunuyor ekstra çok mide bulantısı yapıyor ben Ankaradayım bugün 42 dereceydi yarın 40 diyorlar 🥵🥵 kıyafetlerinin bir postasını yıkadım bile yarın ütü zamanı ama daha çok eksiği var dediğin gibi yapayım ben eksiklerini tamamlayınca 😂 sende hazırla artık 30 haftalık mısın 🥰🥰
Deletedmom23234 Seydaa06 Shhshsh dimi 😁😁😁 ama şimdi söyle bana bu sıcak havalarda ee birde çatı ağrısı ile nasıl kalkayim 🥴 ama kalkmazsam da yavrum çıplak doğucak bu gidişle 🥺
Seydaa06 Deletedmom23234 valla bacım bu zamana bırakmasaydın keşke bee 😂 Allahım çok sıcak uyunmuyooooor
Deletedmom23234 Seydaa06 Uykular haram oldu dırım dırııımmm 🎶😁😁 bu şarkı benden sana ve uyuyamayan hamiş arkidaşlara gelsin😁