Svly35 Folik asit kullanmayıp sorunsuz hamilelik yaşıyanlar yazabilir mi bn içemiyorum tüm gün kusuyorum onu yutunca içmesem sorun olur mu ki
Mavi34 Svly35 Ben hem.folbiol hem folidec kulandım hic bulantı yapmadı. Başka bir marka olarak al dene bence bebeğin beyin gelişimi için çok önemli mutlaka icin
cennetkokulum_ Svly35 ben ilk 3 ay kullandım doktor kontrolüne tekrar gittiğim de doğuma kadar devam etmemi söyledi kullanıyorum hala
2bebek3gebelik Örnek teşkil etmek istemem 8 yıl önce böyle önemli değildi yada işte bana hiç.bir doktor tavsiye etmedi bilemedim içmedim. Şimdide ben içmedim 37 haftalığım elhamdülillah bebeğim sağlıklı
Svly35 2bebek3gebelik eskidende yoktu folik asit falan zaten içebilsem içicem ama kusma yapıyor içmeyince nedense vicdan yapıyorum
marbling10 2bebek3gebelik ama 8 yıl önce şu an olan yaygın hastalıklar, bu kadar çok kanser, bebek kaybı, zeka geriliği, down sendromu da yoktu. Bence bu mantıkla yönlendirmek biraz saçma ve yanlış. Teknoloji her gün gelişirken biz neden 8 yıl öncede kalalım??
Eg16 Esraz Arkadaş 8 haftalığıö diyor ne hurması lütfen araştırmadan bilmeden yorum yapmayın. Hurmayı son aylarda yemesi lazım etken doğuma sebep olur hurma rahimi açmakta yardımcı olduğu için son aylarda doğum rahat geçsin diye yemelerini önerirler.
Merveorhnoglu Esraz erken dogumu tetiklemiyormu hurma o haftalarda. Benim bildigim 36. Haftadan sonra yenilmesi. En azindan sizin belirttiginiz sayi kadar.
Svly35 8 haftalık hamileyim gece bile içsem kusmaktan uyuyamıyorum bütün günüm kusmakla mide bulantısıyla geçiyo onu içtikten sonra yemek yiyemiyorum bulantıdan
kcnr Svly35 aç karınla değilde kahvaltıdan sonra iç. Hatta kahvaltını et iç üzerine tekrar iyice bişeyler ye benimde midem çok rahatsız oluyor ağzıma geliyor içtikten snra tadı kokusu çözümü o şekilde buldum bir dene istersen. Bir sürü ilaç kullanıyorum bende ya benden başka bu kadar ilaç alan varmı merak ediyorum. 15 haftalık olduk bide demir ilacına başladım. 🤦🏻♀️🥴omega zaten ayrı olay neyse çok konuştum 👋🏼🤣
milena11 Svly35 vicdan yapmanız gereken bişe zaten mağlesef bu bulantılarım ilerde geçecek Ama bebeğinize oluşacak ciddi hastalıklar geçmeyecek.
Eg16 Svly35 Kuru ekmeğin arasına koy bari öyşe yutmayı dene bitanem ama nolur içmemezlik yapma su normal olarak mideni bulandırır ama ekmeğin arasına veya yiyebildiğin bi yiyeceğin arasına koy öyle ye iç💕 Allah şifanı sabrını versin🙏🏻🌸
Fatmadumankorc Svly35 eskiden de her şey doğaldı şimdi yediğimiz içtiğimiz her şey hormon sürekli elimizde telefon radyasyon eski ile kıyaslama yapılması çok saçma
esmerrmm Svly35 daha yeniymis doktorunuz onerdiyse kullanmalisiniz ama benim bazi arkadaslarima doktor hic vermemis bile 🤷♀️ doktoruna sorarsan danisirsan o seni dahaniyi bilgilendirir burda denilenlere gore hareket etme bnce çünkü bu can onemli 😊 grcmis olsun
Superannis Ben üç gebeligimdede içmedim hiç bı sorun olmadı gayet sağlıklı doğdular ama tabi belki kiseden kişiye değişebilir
Mihriaa295 Svly35 planlı gebeliklerde gebelikten 3 ay önceden kullanıma başlanması gerekiyormuş araştırdığımda öğrendim yapmadığım için ben de korkmuş üzülmüştüm ama tekrar araştırınca toplum olarak genel olarak tükettiğimiz besinlerde bulunuyormuş ilaç olarak kullanmak illaki önemlidir mümkün olduğunca da tüketilmeli ama geç kalınmış bir durumsa da üzülmemek lazım sık tükettiğiniz besin içeriklerini araştırınbence içinizin rahatlaması açısından soğan çok zenginmiş mesela
Mihriaa295 Svly35 Bi de ben de kustuğum zamanlar oluyordu ama yine içiyordum biraz da olsa faydası oluyormuş zaten ilaç çabuk sindiriliyor sanırım
2bebek3gebelik marbling10 yönlendirmedim yanlışınız var ben tahlillerimide her ay düzenli yaptırdım folat seviyem gayet iyiydi hiç eksiklik yaşamadım ama hep yediklerime çok dikkat ettim ilaçtan değil doğaldan aldım vitaminimi. Baştada dedim zaten örnek teşkil etmek istemem diye