Sude-96 RHMYT hamilelik zaten öyle bir şey ki insanın sevmedigi şeyler bile canı çekiyor kokorece dayanmak inanılmaz zor o yüzden 😂
Sude-96 poyrazinannesi3547 aynen ben de öyle sizin gibi bir şimdi yerim bir de belki bir kere daha yerim midye normalde bile çok sıkıntılı bir şey ben de yemem onu
Sude-96 Kusciviltisi yani bağırsak olduğu için içinde bakteri virüs olabilir bby çok sıkıntı yaratacak birinde olmaz birinde olur o yüzden bence en iyisi çok yememek
Kusciviltisi Sude-96 doktoruma çok güveniyorum midyeye asla yeme dedi ama kokoreç icin böyle bişey demedi bende onu dinliyorum :)
Sedaince Sude-96 bende 18 haftalığım normalde tadını bilmem ama acayip canım istedi gözümün önünde dönüyordu resmen gittim çeyrek yedim zararlı olduğunu da yenimduydum valla
Ecis AyseSarisen midye çok sıkıntılı bende dayanamayıp bir kere bir tane almıştım doktor arkadaşım çok kızdı içinde ağır metaller var sakın diye inşallah çok yememişsinizdir 🤦🏼♀️
AyseSarisen Ecis yok tatlım ben ebeyim zaten içindeki ağır metalleri biriken mikroorganizmaları biliyorum birkaç tane etinin tamamını yemeden yedim sonuçta sürekli alınmadığı sürece çok büyük riskler oluşturmaz hayatın her anında sağlıksız birşey midye