Sude-96 Canım acayip kokoreç istiyor öyle böyle değil yaa hamilelikte sakıncalı diye biliyorum ama bi kez den bişey olur mu ki 18 haftalık
AyseSarisen Sude-96 valla şuan 7+6 dayız o kadar çok canım istedi ki hafta içi hem kokoreç hem midye yedim 🤣🤣🙈 aklımda değil midemde dursun mantığı ha hoş mu değil yememek daha iyi ama napalım istedimi duramıyor insan
Aysenturnaaa Sude-96 ikinci gebeliklerde yesem mi acaba diye birşey söz konusu olmuyor o sebeple abartmadan herşeyden yiyin😁
Gizem5901 Sude-96 hiçbişe olmaz ben şırdan yedim ciğer kokoreç sakatat cok yedim hasta değiliz hamileyiz herşeyi dozunda yiyebiliriz yapabiliriz biraz rahat olmalıyız 🥳🥰
Sude-96 AyseSarisen Ay midye çok sıkıntı bir de ilk üç aydan sonra yeseydiniz keşke sizde 😂 Ama olan olmuş yarasın artık
Ecis AyseSarisen midye çok sıkıntılı bende dayanamayıp bir kere bir tane almıştım doktor arkadaşım çok kızdı içinde ağır metaller var sakın diye inşallah çok yememişsinizdir 🤦🏼♀️
Sude-96 Gizem5901 Çokta abartmamak lazım bence ama çünkü bilimsel olarak sağlıksız belki bir kere yerim bir çeyrek 😂
Glsn1 Sude-96 ahahaha inan bende araştırdım biraz önce yedim hatta 38+2 haftalık hamileyim doktorum abartmadan herşeyden yiyebilirsin demişti bende yedim ne olabilir ki sonuçta 1 taneden ye canım hiç çekinme afiyet olsunnn
esmerrmm Sude-96 valla ben bikere yemistim bikereden bisey olcagini dusunmuyorum 😁 ama temiz guzel bi yerde ye cnm
RHMYT Temiz bir yerden yerseniz sıkıntı yok. Ben geçen hafta gecenin bir yarısı nasıl canım cektiyse yedim valla 😂
Sude-96 RHMYT hamilelik zaten öyle bir şey ki insanın sevmedigi şeyler bile canı çekiyor kokorece dayanmak inanılmaz zor o yüzden 😂
poyrazinannesi3547 Bende 15 haftalık hamileyim bu hafta 1 kere kokoreç yedim çok canım çekiyordu birde doğumdan önce yerim tamam ama midye çok tehliseli onu asla yemem diye düşünüyorum
Sude-96 poyrazinannesi3547 aynen ben de öyle sizin gibi bir şimdi yerim bir de belki bir kere daha yerim midye normalde bile çok sıkıntılı bir şey ben de yemem onu
hepoyleolurzaten Sude-96 benim doktorum güvendiğin bildiğin bir yerden yiyebilirsin yalnız iyi pişmesine dikkat edin demişti 😊 sizde bildiğiniz bir yerden iyi pişmesine dikkat ederek alıp yiyebilirsiniz
Kusciviltisi Sude-96 canım ben haftada bir yiyorum doktoruma sordum kokorecten ne olabilir ki iyi pişsin yeter dedi
Sude-96 Kusciviltisi yani bağırsak olduğu için içinde bakteri virüs olabilir bby çok sıkıntı yaratacak birinde olmaz birinde olur o yüzden bence en iyisi çok yememek