esmerrmm Kizlar 29 haftalik olduk doguma 2 bucuk ay kalmis oluyor ama kaynanama gore 1 bucuk ay kalmis oluyor 🤣 yav benmi yanlis hesapliyorum eger zamanında gelirse ekimin basinda gelicek
_melike_6 esmerrmm Onlara kalırsa hemen doğuracağız herhalde 😂2.5 ay var daha ekimin başı benimki de 🤷🏻♀️
Nzn-uzer esmerrmm bende 29 haftalığım tam 2,5 ayımız kaldı inşallah doğum ekimin ilk haftası 6 ekimde
Zeyyyn esmerrmm 29 haftalık 6 ay 23 gün yapıyor 30 haftada tam 7 aylık olmuş oluyor 2 ay yani doğru 40 hafta hesaplamıyor herhalde o erkenden doğurursun diye 😂
zehranurr esmerrmm bizde bir türlü ay konusunda anlaşamıyorduk hatta birinde doktor ne anlar dedi ben güldüm tamam anne dedim sonra oda kendi dediğine güldü bidaha bir şey demedi 😂😂😂
Emosss35 esmerrmm benim annemde oyle tam ayini gününü söyleyince korkarim sen bu cocugu dogurmicanda icinde buyutcen deyip kızıyo 😂😅🤣
esmerrmm Emosss35 😆 bilmiyorlar biz onlardan cok istiyoruz dogrumayi. Bu yazın ortasinda bunalim geciriyoruz resmen
Emosss35 esmerrmm sorma valla 5 aya kadar dusuk riski tam toparladim dedim erken haftalarda kasilmalarim basladi 29+2 suan ama 5. Haftamdan beri yatiyorum bittim artik dogursam diye gun sayiyorum
ayazinannesi_123 Bende 29+1 haftaligim 2.5 ay kalmış oluyor canım Ekim başı dogumumuz 😍 kaynanan dedikleri gibi hemen dogurmani istiyor boşver sen onun dediklerini😂😂
Gizmom esmerrmm ben hamile elbisesi aldığımda (13-14 haftalıktım göbeğim yoktu) karnıma yastık koyarak elbiseyi giydim ve kayınvalideme attım, ne kdr büyümüş karnın falan demişti inanmıştı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️