Tosbikella benimde 8 yıl aradan sonra ikinci gebeliğim..benim için sürpriz bir bebek oldu açıkçası… Tam rahim filmi çekil eğim gün filme girmeden kan testi yapmışlardı ve onda öğrendim hamile olduğumu… Biraz enteresan olucak belki ama oğlumda sonra hiç korunma olmadığı halde hamile kalamıyordum…ailevide bir çok sıkıntımız varken heralde psikolojikman stresten olacakki hamile olmuyordum…yıllar geçti artık dedimki rabbim vermiyorsan elbet vardır bildiğin mutsuz bir evliliğe ikinci bir bebek getirmek benim içinde aslında çok saçmaydı… Derken biz bir ayrılık yaşadık ve elhamdülillah birbirimizin kıymetini anlamaya başladık… Bir gün eşim ben ikinci çocuğu istiyorum dedi bende tedavi için bir doktora gittim o da “inofolic” isminde mor kutuda bir ilaç verdi ve Bi kaç ay sonra rahim filmi için randevu verdi…. Bende o ilaçtanmıdır rabbim in hikmetimidir bilmiyorum ama öyle içten dua ettimki… Bize bahşettiği bu evliğin sonu güzel ise bize yeniden hayırlı ve sağlıklı bir evlat daha nasip et rabbim demiştim….derken rahim filmi günü işte tesadüfen hamile olduğunu öğrendim… Dilerim rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu💜🤲