Kubra2012 Tosbikella 40+2 doğum yaptm ama bunda tık yok ne açılma ne bişi yarın kontrol var işte bakalm 41 e kadar sürem var az kaldı çarşamba bitiyo sürem 40+2 oldk bu gelmedi
Aycan1 Tosbikella Hayır olmadım daha bende bu hafta gidicem bakalım ne kadar açıklık var seninki kaç haftalık tam olarak benle aynımızsınız erkekmi benimde 2. Gebeliğim kaç kilo seninki ☺️
Tosbikella Aycan1 38+5 erkek benimde en son bayramdan önce gittim 3 100 dü suan kaç oldu bilmiyorum sizin ki nasıl Pazartesi gideceğim nasip olursa
Aycan1 Tosbikella maşallah iyi yine bende bayramdan önce gitmiştim 2439 gram civarı demişti biraz geride 38 +4 oldum bugün bakalım
SekerAnne Guzelyuvam maşallah benim de oğlum 3 yaşında 2. Ye gebeyim ama daha endişeliyim daha doktora gitmedim acaba ondan mı ki ? Siz gittiniz mi ?
Guzelyuvam SekerAnne ben 6 haftalıkken gitmiştim şimdi 9+2 olduk hala bende gitmedim 😊 pazartesi günü gidicem inşallah çocukla uğraşırken birde ev işi insan endişeleniyor ister istemez ama gönlümüzü ferah tutalım sağlıkla bi tutunsunlar da 😊
glcan87 2melek_annesiii ayy ewet benimde karnım çok çabuk çıktı biraz kendi göbeğimde vardı tabi😆😆yani güzel geçiyo ama belimde fıtık çıktı çok zorlanıyorum iş yapamıyorum hayırlısı olsun hakkımızda ewet çok farklı bu ikinci