AhsenDeniz Alminanin_Annesi61 ahh aynı sorun bende 39+1 im son 6 gün kaldı ama gelmiyor ilki normaldi buda normal olur aksilik olmazsa tabiki fakat gelmeye niyeti yok hiç ya bide mide ağrısı yanmasi bel ağrıları çıktı sende oluyor mu
Fasulyemibeklerken Gizem_34 Bende normal istiyorum fakat çatı kemiğimin çok baskın olduğunu söyledi doktorum destekleriz dedi bakalım nasıl olcak :)
Ezgiparlak Son 16 ☺️ Geçen sabah nişanım geldi sancılarımda hafiften başladı ama kızım çok fazla hareketli normal mi acaba
Fasulyemibeklerken Ezgiparlak Canm benım de hareketi var ama nişan daha gelmedi İsterseniz Bi doktorunuzu arayın sorun riske atmaya hç gerek yok
Suleasyaa Ezgiparlak benim kızım da inanilmaz hareketli çıkmak için sabırsızlanıyo ama bir nişanim bile gelmedi yaa 😅 en azından bir umudum olacaktı
Ezgiparlak Fasulyemibeklerken çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben ya normalde de hareketliydi nişandan sonra iyice hareketlendi sancımın dayanılmaz hale gelmesini bekliyorum öyle olursam direk giderim
Ezgiparlak Suleasyaa vallahi kaç zamandır bende bekliyordum sabahına şok geçirdim🤣 nişan geldikten sonra daha da hareketlendi
Alminanin_Annesi61 AhsenDeniz Bende sadece 2 gündür kasık ağrısı var yürürken rahatsız ediyor o kadar bunun dısında iyiyim yaa umarım suni sancıya kalmadan gelir bebişler 🤷🏻♀️