Minikturtageliyor Bebeğimin kilosu önde gidiyordu hep ama bu hafta kilo almadığını söyledi doktorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Bu hafta da almazsa diye korkuyorum 37+3 haftalığız
gokcekocyigit07 Minikturtageliyor önde giden bebeklerde bazen kilo alımı duruyor sonra yeniden devam ediyor,eminim doktorun bilgi vermiştir,korkma,sağlıklı olsun kilo önemsiz
ilk35 Minikturtageliyor benim bebeğimde geçen hafta gittiğimde sadece 30 Gr almıştı bu hafta gittiğimde daha fazla almış doktor yediklerini dikkat et kendini yorma vs demişti sizinle aynı haftadayim şuan ve bebeğim normale göre biraz geri de ama kilo almış
Sennaaaa Minikturtageliyor bende aynı durumu yaşamıştım doktorum muz ve kaşar yememi söylemişti çok şükür 3 kilonun üstünde doğdu
ivmenas Minikturtageliyor gecen hafta benimki de cok az almisti. Tahin pekmez yedim her gun iyi almis bu hafta
Mltm07 Minikturtageliyor 2950 iyi bir kilo değilmi erken doğumda 2500 doğanı biliyorum gayet sağlıklıydı bence çok takmayın stress daha kötü
Minikturtageliyor gokcekocyigit07 ilk kez kilo alımı durduğunu gördüm 🥺 doktorum beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi, kilosu önde olduğu için önemli olmadığını söyledi. İnsan korkuyor ister istemez ☺️
gokcekocyigit07 Minikturtageliyor anlıyorum korkunuzu,protein ağırlıklı beslen,Allah büyük sağ salim kavuşalım yavrularımıza 🤲
ilk35 Minikturtageliyor sizde dinlenin yormayin kendinizi ben çok yordum kendimi doktorum çok kızdı zaten yormayıp bol kasar yumurta protein meyve sebze ağırlıklı beslenince bebek kilo alıyor en önemlisi bebek sağlıklı olsun doğduktan snra da alır doktorum öyle demişti ❤️❤️
Minikturtageliyor Mltm07 tabi ki iyi ama insan almayınca problem olduğunu düşünüyor ister istemez, kilolu olması zayıf olması önemli değil ☺️
Minikturtageliyor Sennaaaa ben normal besleniyorum, özel yaptığım bir şey yoktu ama gel gör ki böyle bir durumlar karşılaştım ☺️Düzelmesi iyi olmuş ☺️
butterfly_ Minikturtageliyor doktorum banada şey demişti 33. Haftada ,kilosu artabilirde sabit kalabilirde diye
Minikturtageliyor butterfly_ kötü bir durum teşkil etmediği sürece sorun yok aslında sağlıklı olsun yeter
butterfly_ Minikturtageliyor bencede çok kilo takıntısı olan var forumda Sağlıklı olması en önemlisi sonrasında zaten kolay kilo alabiliyorlarmış