Hfz_bll Asibel vitamin kullan kuenzum q10 kullan 1 adet dönemi dinlen ve dene eşindende kaynaklı olabilir hareket yavaşlığı sayı azlığı olabilir test yaptırabilirsiniz
Asibel Hfz_bll doktorum boş gebeliğin ne benimle ne de eşimle ilgili olmadığını söyledi. İkinci adetimden sonra denemeyi düşünüyoruz🙏
Asibel kubraocal_12 evet 15 temmuzda da ilk adetimi gördüm. Beta takibi yapıldığında benim değerim çok geç düştü çok fazla hastaneye gitmek takip etmek zorunda kaldık. Adet bitiminde tekrar doktora gideceğim.
Asibel kubraocal_12 içerde parça kalmış olabilir dendi bana mesela ama beta değerinin sıfırlanması gerekiyor. Benim regl olmadan önce en son 10du doktorda regl ol ondan sonra gel tekrar bakalım dedi
Asibel kubraocal_12 bende öyle bir kaç yorum okudum anlam veremedim bu konu hakkında pek bir bilgim yok ama hamile kalmışlarsa oluyor demek ki. Ben toplamda 2 adetten sonra denemeyi düşünüyorum
kubraocal_12 Asibel ben iki gündür çok kötüyüm şiddetli karın ağrısı ve sancı vardı dün dayanamayıp acile gittim serum yedim o birsz iyi geldi çok gaz oluşmuş bende kürtajdan sonra kabızlık oldu sizde oldumu acaba benim ağrım çok bu yüzden ne yapıcam bilmiyorum birde regl gibiyim aynı kanamam var
Tusami Drf canım benim betam yükselmedi bir hafta içinde 200 den anca 400 e yükseldi, 1500 lerde olması gereken beta 400 de kaldı, kese haftasına göre aşırı küçüktü ve büyümedi hiç😕
Drf Tusami çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah bende 5 haftalığım kese saha küçük yavaş ilerliyor ama en azından beta yükseliyor umarım sağlıklı gelişir🤲
Tusami Drf kese gözüktükten sonra aslında betaya bakmazlar ama benim kese de çok küçüktü o yüzden beta takibi yaptık olmadı işte😕
Tusami Asibel benimde 17 Haziranda oldu canım, bir adet bekledim şimdi yeni bitti adetim bakalım hayırlısı
Tusami Drf 4,6 mm idi en son ve bir gün daha geçse 6. haftaya giriyorduk ,6. hafta İçin çok küçük bir keseydi
shydoll Asibel boş gebelik geçirip kürtaj oldum sonrasında hamile kaldım hiçbir sorun yaşamadım canım sadece boş gebelik yüzünden önlem amaçlı coraspin kullandım 32. Haftaya kadar
Tusami kubraocal_12 canım vakumlu kürtaj olmadı mı?? Benim hiç ağrım olmadı hatta ağrı kesici yazdırdım doktora ama kullanmama gerek kalmadı, doktoruna ulaşabilirsen konuş istersen çok sancı normal değil diye biliyorum
Asibel kubraocal_12 benim hiç ağrım olmadı üçüncü günü ateşim yükseldi sadece acile gittim hiçbir şey yapmadılar. Ben normalde de kabızlık problemi yaşıyorum o an aşırı bir şey olmadı her zamanki gibiydi. Ama dediğim gibi bende hiçbir ağrı olmadı. Nerede oldunuz kürtajı
Drf Tusami bende kese en son 10 mm yakın olmuştu bebek görünmüyordu hala bayramdan sonra tekrar gidecem
kubraocal_12 Tusami vakumlumu bilmiyorum ki beni bayılttılar ben hiç birşey hatırlamıyorum sancım yoktu bu iki gündür var