Asibel Arkadaşlar merhaba; 1.5 ay önce 8+5 boş gebelikten kürtaj oldum. Sol yumurtalıklarımda pcos var sağ temiz. Tekrar hamilelik düşünüyorum aranızda benim gibi olan veya bilgisi olan var mı? Ne yapmam nasıl yol izlemem gerekir
MinikKoala41 Asibel boş gebelikten kürtaj oldum ama pcos değilim doktorun bilgi verip yönlendirmedi mi canm
Gltsrmys Asibel ben de 5 ay once boş gebelikten kurtaj olmuştum. Doktorum 3 ay korunmami söyledi . Tekrar gebelik düşündüğümde coraspin ve Folikasit başlattı. Şuan 5+2 ikizlere gebeyim
Tusami Asibel bende 5. haftada boş gebelikten kürtaj oldum doktorum bir adet bekle yeter dedi. Bende pco yok ilk kaybım.Herkesin durumu farklıdır doktorunla konuş yönlendirsin seni😊inşallah tekrar sağlıklı gebeliğimiz olur 🤲
Asibel MinikKoala41 devlet hastanesinde kürtaj oldum hiçbir bilgi verilmedi. Sonrasında özel hastanede takibe devam ettim doktorum 1 adet geçsin başlayabilirsin dedi ama yine aynı şeyler olur korkusu var
Esmanur1905 Gltsrmys ay maşallah benimde doktorum 2 ay korunmamı istedi diğer ay ecopirin ile ocean methly balance verdi kullanacağım
Asibel Tusami inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder 💖 doktorum 1 adet sonrası devam et dedi inşallah hayırlı zamanda olur
Drf Tusami acınızı hatırlatmak istemem ama 5 hastalıkken nasıl emin olabildiler kürtaja nasıl yönelttiler bende 5 haftalığım bebek görünmüyor daha
seyy06 Tusami benim 5 haftalıkken kese zor görünmüştü 6 haftalıkken bile bebek görünmemişti ancak 7.haftada görebildik. Nasıl kürtaja yönlendirdiler sizi o haftadayken. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah tekrar sağlıklı bi hamileliğiniz olur
minikkelebegimmmm Asibel Canım bende boş gebelikten kürtaj oldum 8 haftalıktı korunduk aradan 4 ay geçti hamile kaldım tekrar şuan 17 haftalık oglusumuz olacak rabbim sanada bu duyguyu tattırır ins
Asibel minikkelebegimmmm hayırlı olsun inşallah💖 doktorum 1 adet geçsin denemeye başla dedi ama biraz korku var tabii
Tusami Drf canım benim betam yükselmedi bir hafta içinde 200 den anca 400 e yükseldi, 1500 lerde olması gereken beta 400 de kaldı, kese haftasına göre aşırı küçüktü ve büyümedi hiç😕
Tusami Asibel benimde 17 Haziranda oldu canım, bir adet bekledim şimdi yeni bitti adetim bakalım hayırlısı
Asibel kubraocal_12 evet 15 temmuzda da ilk adetimi gördüm. Beta takibi yapıldığında benim değerim çok geç düştü çok fazla hastaneye gitmek takip etmek zorunda kaldık. Adet bitiminde tekrar doktora gideceğim.
Lcmss12 Bende 9. Haftada boş gebelikten kürtaj olmuştum. Yumurtalıklarımda bir sorun yok şükür 2 adet gördükten sonra hamile kaldım şimdi oğluşumla 23. Haftadayız Allahım isteyen herkese nasip etsin
Hfz_bll Asibel 4 ay arayla 2 kerenboş gebelik yaşadım Dr um kürtaj dedi ama gitmedim kendiliğinden düştü ve 8 ay sonra çok şükür sağlıklı hamilelik yaşıyorum