nesrin8989 evde kalmama şansınız varsa iki gün, temizliği de sizden başka biri yapacaksa en az iki sene rahat edeceğiz bir tarım ilacı önereyim: imparator diye bir ilaç var, tarım ilacı satan yerlerde oluyor. İstanbulda yaşıyorsanız ben orda yaşarken beş altı yıl önce eminönünde caminin yanında satıldığını görmüştüm, biz antalyada haldeki tarım ilacı satan yerlerden alıyoruz bir şişe on evi ilaçlar nerdeyse, beş litre suya bir iki kapak kadar koyuyor babam. AMA UYARAYIM AŞIRI ZARARLI BİR İLAÇ, evi ilaçlayan için gerekli güvenlik önlemleri alınıp evi ilaçladıktan sonra bir gece bırakın tüm gıda maddelerini kapaklı maddelerde yine de balkon gibi açk havada ya da ilaçlanmayacak yerlerde saklayın. Yatak koltuk vs gibi şeyleri çarşafla kapatın, Evi temizletirken gerekli önlemleri aldırın, evdeki herşeyi yıkatın. Yani ben aslında boş eve taşınırken ilaçlama yaptırdım hep. İki sene en az rahat ettirir ama tehlikeli dediğim gibi. Ha bir de ilacı aldığınız yer belki hamam böceğine vs işe yaramaz derse kulak asmayın belki 15 sene oldu bu ilaçla tanışalı, biz Antalyada annemlerin bahçeli evinde bile hamam böceği görmezdik. İlaçlama sonrası hiç böcek görmediğimiz odalardan bile kürek kürek böcek ölüsü toplardık. Kesin çözüm tehlikeli olsa da budur.