PamukAnne Meltem canım bir de aşı oldun mu tetanoz o da etkiliyor demişti ebe hareketleri azalırsa korkma dedi bana da
Meltem PamukAnne henüz olmadım canım annemın yanındayım ıstanbulda,Bursaya gıdınce yaptırcam ebeyle konustum sıkıntı yok gelince yaparız demişti.
Asmin27 Meltem canım benim evet bazen öyle oluyo çok yorulmadin umarım yoruluncada hareket etme azaliyo çikolata ye sol tarafına yat hareket ediyo
EmraheydaBier Meltem valla kuzum ben yordum oyüzden oda 3 gün hiç oynamadı doktorumda öyle dedi sordumda korkma yani🤗
HazelBaskal EmraheydaBier ben de 21+4 deyim benm de bu hafta hareketleri daha az sanki yemek yerken ve yemeklerden sonra hareket ediyor bir de bazen elimi koyup konustugumda tepki veriyor sanki 🤗panik yapma canim 12 ila 16 saat uyuyorlarmis artik hareket ediyordur da bizim hissedecegmz kadar siddetli degildir belki
Tbberk Meltem korkma canim bncede bu 21.ci haftalarda biseu var cogu kiside ayni haftada okudum hep. Bnmde oyle oldu 21.ci haftada 2, 3 gun cok az hareket etti. Doktora gttm bi sknti yoktu😊
Meltem Tbberk Nedeni nedir acaba🤷🏻♀️ Cok tuaf.Bir sıkıntı olmasında etmesınler uyusunlar onemlı degıl
Meltem HazelBaskal inşAllah canım benimkide konusmaya tepkı veriyordu.Rabbim korusun meleklerimizi tek dileğim🙏🏼