Meltem Kızlarrr 21 haftalık hamileyim bugun sabahtan beri yapmadıgım kalmadı hareket etmiyor.Bırsey mı oldu acaba😥
Asliirim Meltem sakin ol bebişin dinlenmeye almıştır kendini 👼 benim bebeğim çikolataya da tatlıya da hiç tepki vermiyor mesela ama yemek yemeye başladığmda hareketleniyor. O haftalarda normal için rahat olsun sabaha hareketlerini hissedersin 😊
Haticeyildiz Meltem normal canim uyuyo olabilir yarin sabaha kadar hareket etmezse hastaneye bi git istersen icin rahat etsin
Meltem Acar Hepsını denedim canım ama hıc etmedi oysaki cok cok hareketlıydi birsey olmuş olabılır mi bunu anlayabilirmi insan ?
Acar Meltem sabah da oynamazsa git doktora için rahat eder ama sitres yaptıkça hissetmezsin uyku dadır korkma
Acar Meltem bazen oluyor biz 35haftadayiz bugün benimde oynamadı ister istemez tedir gin oluyoruz korkma sitres yapma
Cigdembakar Haticeyildiz o haftada çok normal birde sen stres yapıp korktukça oda korkar areket etmez kendimden biliyorm şuan 24 üniçindeym bn hp harektli uykudan bile uyandrıyo 21. Haftamda panikleyip çok gitmiştm doktra
Meltem Ssiimmggee Acar Cigdembakar içimi ferahlattınız kızlar🙏🏼 İnşallah sag salim kavusuruz yavrularımıza
Ssiimmggee Korkma bence 21. Haftada hareketler daha az hissediliyor. Banada öyle oluyordu endişe ediyordum. İçini ferah tut sen bebekte strese girmesin
Gozde 21+5 haftalık oldum bu hafta benim bebeğim de çok az hareket etti. Galiba bu haftalarda oluyor çok takma bir de takıldıkça daha hareketsiz oluyorlar sanki
EmraheydaBier Meltem endişelenme canım hemen ben 29 haftalığım 3 gün hiç hareket etmedi ama panik olmadım biraz yordum kendimi oyüzden etmemiş tatlı ye uzan yat yedikten sonra panik olma ama
Meltem EmraheydaBier Tamam canım bende dün gezdun yurudum baya ondan mı yoruldu acaba.Panık yapmayacagım🤗
Tbberk Meltem korkma canim bncede bu 21.ci haftalarda biseu var cogu kiside ayni haftada okudum hep. Bnmde oyle oldu 21.ci haftada 2, 3 gun cok az hareket etti. Doktora gttm bi sknti yoktu😊
PamukAnne Meltem canım bir de aşı oldun mu tetanoz o da etkiliyor demişti ebe hareketleri azalırsa korkma dedi bana da
EmraheydaBier Meltem valla kuzum ben yordum oyüzden oda 3 gün hiç oynamadı doktorumda öyle dedi sordumda korkma yani🤗