yamacinannesii Bernabadeberra olmuyo diye biliyorum bende zor şartlarda çalışıyorum maalesef prim günü eksik kaldığı için alamıyosun doğum ücretini bana birisi demişti ki doğum iznine çıkmadan önce ki 3 ay rapor bile alma ki brüt ücretin düşmesin daha fazla alırsın diye. Doğru da söyledi
Bernabadeberra yamacinannesii evet canm bunu ogrenmek istıyodum teşekkür ederim bilgı verdıgınız ıcın dıger arkadaşlarda aynısını soyledı onlara da teşekkür ederim 32.haftaya kadr devam ozamn
07-02-2019 Bernabadeberra yok kullanamıyorsunuz mAlesef dedıgım gbı doktor hasta raporu gbı rapor duzenlerse ole izne cıkarsın iz sonrada dogum iznine? Isyerınızle sorununuz mu war m?
Bernabadeberra 07-02-2019 Yok sorunum canm sorun oldugundan değil dınlenmek amaclı birde benim 3. Hamılelıgım son 3 ay zor gecıyor bunda da daha erken başladı dıyebılırım
yamacinannesii Bernabadeberra evet canım mecburen devam edicez gönül ister 37ye kadar çalışalım sağlık elverdiğince ama çok zor gözüküyo şimdiden zorlamaya başladı
cidolila MineLule merhaba 32 de rapor almayıp 34 haftalıkken doğum iznine ayrılabilirmiyim yoksa 37 yi beklemem mi gerekiyor bilginiz var sa cevaplayabilirmisiniz
MineLule cidolila 34 de de ayrılabilir siniz ama 32-34 arası çalışabilir raporu almalısınız. Raporu 37 ye kadar bile alsanız istediğiniz haftada çalışamaza çevirebilirsiniz
Cinarsmom21 24 haftamda istirahat raporu aldım 30 gün bitince birdaha yazacak 37 de inşallah doğum iznine ayrılacağım