Hazeleyes_ Nilaryamoms 10lu olani ne kadara yaptırdınız siz peki ? İsimli olarak 5 li 50 tlye buldum ben instgramdan çünkü
Nilaryamoms Hazeleyes_ uygunmus baya ben 10 yu 175 e yaptirdim kargo ucretsiz geldi cok begendim nakis islemelerini penyeleri cok guzel bugun giydik cok sukur
Nelmali Hazeleyes_ ben cok fazla sey almamayi tercih ettim herkes çok çabuk buyuyor diyor eksik kalirsa da her yerde bulabiliriz kolaylıkla 🤷🏻♀️😁
Mrlorki Hazeleyes_ ikili takım en az 6-7 olsun…bu minikler altlarını çabuk batiriyorlar…birde kusma durumu oluyor…tedarikli olmak lazım…ben ilk hamileligimde bilemedim…birde öyle takım şeklinde alma o zaman çok para veriyorsun… sadece alt üst olsa yeter
rosatue Aylinsemih yaaa ne güzel sağlıkla gelsin 🌸🙏37+3üm şimdilik 1 hafta daha gelesi yokmuş. Bekliyoruz bakalım 😂 5 ağustos son tarihi gelmezse ✂️
Aylinsemih rosatue bizde 35+6 yiz bizimki aceleci cıktı planladığımız tarihten 1 hafta öne çekti kendini 38 de alicak
Aylinsemih rosatue açılma yok ama bi gece rahatsizlandim hastanelik oldum doktor geldi baktı ultrasonda 1 hafta öne çekmiş arefe bebeği olma olasılığı var dedi bugün kontrolüm vardı allahtan bisey çıkmadı sorunsuz giderse 2 ağustos ’ta sezaryan olucam