halaycibasi Aynısını yaşadım üstelik durulama bile yaptım yok çıkmıyor herşeyde kokusu var. O yüzden kullanmıyorum artık yemek yiyemez olmuştum resmen şaka gibiydi. Finish aldım ondan rahatsız olmadım çok şükür.
Tunammm btuban bende faiyr kullanıyorum bi kez 60 derece yıkıyor biter bitmez tekrar deterjansız yıkıyorum asla kokmuyor bu şekilde hemde içim rahat ediyor 2 kez çalıştırırsam
Alone btuban bende kullandım ama şöyle kendi kokusunu değil de makinede bardaklarda fln değişik bir koku bırakıyor. Şuan finish quantum kullanıyorum sorun olmadı
btuban Gururunannesi bulaşık kokusu değil bahsettiğim, temizliyor fakat deterjan kokusu kalıyor fazlasıyla. Yemek pişerken bile kokuyor
btuban evaburak95 kötü kokmasından ziyade, o koku içinde kimyasalın kalması oluyor.. zararı dahada kötü
btuban Adalina09 üretim koşullarında standartlı testlerden geçmeyen ürünleri kullanmayı tercih etmiyorum açıkcası. Çamaşır suyu var içerisinde karışım güzel temizlesede zararını bilemeyiz bana göre.
ozlmblm btuban canım aynı sorun bendede var kaynamam güzel güzel diye diye aldım ama ne bardak ne kaşık çatal tencere tava hiç kokusu çıkmıyor pilav yaptığım da eşim diyor deterjan kokuyor en son bende aldım kokusunu ama yapacak birşey yok bitirene kadar kullanıyorum sonra tekrar prile dönecem
btuban ozlmblm tekrar duruluyormusunuz bilmiyorum ama devam edecekseniz bence mutlaka tekrar durulanmalı
ozlmblm btuban zaten 3 4 tane kaldi ilaç ben fazla dolduruyorum makinayi hemen bitsin diye tekrar da durulamiyorum hiç
Dilek94- Bayraktarn Finish bir nebzede olsa daha az kokuyor şuanlık onu kullanıyorum ama ek gıda dönemiyle birlikte organik birşeylere geçeceğim
Bsrtncsoy 2prensannesi2008 Aynen özellikle granit tencerelerde.Kisa bi arastirma yaptim.Frosch diye bi marka bitkisel ve karbonatliymis koku yapmadığını söylüyorlar.Kimisi ikiye bölüp kullaniyormus.Fiyati bi tık pahalı.Bi onu deneyeceğim
GizMeh btuban ay evet ya iyiki yaZdınız valla. Çok kötü kimyasal kokuyor yemek yaparken ocakta öyle bi yayılıuor ki kaşıktan tabaktan tencereden. Benim de midem bulandı. Finisj kullanıyordum öncesinde. Bitsin tekrar ona döncem ben de
Umudayolculuk36 Merve2Asel aynen bende ekonomik program var 3buçuk saat çok iyi acelem olursa 1saate atarım sadece duruluyor kurutuyor öyle dene bende finish kullanıyorum hem parlatıcı hemde kendisi
Cinarsmom21 Çok memnunum ben aksine çok ciddi koku hassasiyetim var hamilelikden öncede olan birşeydi zaten tabaklarımı makinaya atmadan durulıyorum temiz atıyorum hiç koku sıkıntısı yaşamadım makinanız durulama yapmıyor olabilir