[silindi] btuban bende fairy tabletten nefret ediyorum ne güzel yıkıyor ne de kokusu hoşuma gidiyor mide bulandırıcı bi kokusu var. 1 yıldır finish kullanıyorum çok çok memnun kaldım tertemiz yapıyor ve kokusu fazla yok☺️
Dilek94- Bayraktarn Finish bir nebzede olsa daha az kokuyor şuanlık onu kullanıyorum ama ek gıda dönemiyle birlikte organik birşeylere geçeceğim
058elf btuban bende 2 yıldır fairy kullanıyorum finish çiziyo diye hiç almadım bardaklarım tabaklarım sorunsuz bi şekilde aşırı çizilme olmadı ama kokusu ne yazıkki var
Bsrtncsoy btuban Aa şuan resmen aydınlandım.Ben herkesin öyle oluyor sanıyordum.Evlendigimizden beri ayni markayi kullaniyoruz.Annemin evinde de yoktu bulaşık makinesi.Herkesin öyle oluyor saniyordum 🤦
Adalina09 btuban Bir kimyager olarak evde kendi bulaşık tabletimizi yapabilir miyiz acaba en çok bunu merak ediyorum 😂
Adalina09 btuban Ben internette gördüm karbonat bulaşık deterjanı sirke biraz da Açe kattı buzdilabinin su doldurulan ufak kabı varya ona doldurdu bulaşık makinası olarak kullanıyormuş kadın acaba olabilir mi
Calisananne25 btuban ben de fairy kullanıyorum böyle birşeyle karşılaşmadım ama içinize sinmiyorsa yıkama bitince tekrar durulama yapabilirsiniz 🤷🏼♀️
hepoyleolurzaten btuban fairy kullanıyorum bende ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Parlatıcısı azaldığı zamanda koku kalabiliyor ya da tuz eksildiği zaman
2prensannesi2008 btuban aynen en uzun 3 saatte yıkıyorum yine gitmiyor şimdi değiştirdim başka tablet aldım ama teflonlar granitler silikon kaşıklarda koku kaldı gitmiyor
Bsrtncsoy 2prensannesi2008 aynen ocağa koyunca tencereyi kokuyu çok net duyuyorum bende.Silikonlar durulansada çıkmıyor
Derya btuban alla alla niye sizde öyle oluyor ki bende hiç olmuyor ben yine de dikkat ediyim kendimde
ozlmayktkrmm btuban ben fairy beğenmedim , finish quantum max fena sudan bile geçirmeden koyuyorum herşey mis gibi çıkıyor
Gururunannesi btuban bnmde pril ve bozulmuş yemek kokusu yumurta kokusu gibi iğrenç şeyler kokuyor. Çamaşır suyu bile döküyorum o kokuyu geçirmiyor. Bence makineden ve borulardan kaynaklı cnm
btuban Gururunannesi bulaşık kokusu değil bahsettiğim, temizliyor fakat deterjan kokusu kalıyor fazlasıyla. Yemek pişerken bile kokuyor
btuban Adalina09 üretim koşullarında standartlı testlerden geçmeyen ürünleri kullanmayı tercih etmiyorum açıkcası. Çamaşır suyu var içerisinde karışım güzel temizlesede zararını bilemeyiz bana göre.
evaburak95 btuban evet fairy güzel ama kokusunun çıkmadığını bende fark ettim gebelikte iyice kötü kokmaya başladı sanki finish kullanıyorum bende artık
btuban evaburak95 kötü kokmasından ziyade, o koku içinde kimyasalın kalması oluyor.. zararı dahada kötü
Bsrtncsoy Şimdi googledan araştırırken gördüm.Fairy adına açılmış,şikayet var sitesinde koku sorunu bircok kişi yaşıyormuş