Didonutella HappyMom e bebekten doğal sünger aldım çok memnunum 👍🏻 Ayrıca faydalarını internetten araştırın alın aldırın☺️
DNZMHMHT HappyMom ya sakallı ip var örgü ipi ondan lif yapicam ablamda Eltim de onu kullandı o kadar yumuşak ki çocuklar hic rahatsız olmuyor
Nundiyebiri HappyMom orjanik deniz kestanesi süngeri aldık fiyat pahalı ama ablam bir senedir nerdeyse kulla ıyor
Nazennn Ben babyjem normal sünger aldım . İçine sabun koyabileceğiniz bir bölmesi de var. Daha kullanmadım ama memnuniyeti baya yüksekti yorumları da çok iyiydi ve gerçekten yumuşacık birşey geldi.
merve100 Ben ne lif ne de başka birşey kullandım . Ek gıda sürecinden sonra nadir olarak minik lif örmüştük onu kullandım . Ellerimle yapmamı söylemişti doktorum
Gururunannesi Hıc bir bilgim yok. Ama bn yaptırdım oğluşuma. Her desenden en güzelinden. Bence banyo süngeri gereksiz bişi
BeyRah Ezgice0 +90 544 450 30 92 whatsapp hattı. Esra hanım çok tatlı ve ilgilidir 🥰 aklıma takılan herşeyi sordum ve gerçekten çok sabırlı ve samimi bir şekilde yardımcı oldu 🤗 bodrumsungeravcisi Buda ınstagram hesabının ismi. Eminim memnun kalırsın 🥰🤗🤗🤗