HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, bebeğinize hangi marka banyo süngeri alacaksınız? Doğal banyo süngerlerinin fiyatları bir tık fazla oluyor. Bu konuda düşünceniz nedir?
MercimekveAnnesi16 HappyMom chicco almayı düşünüyorum alanlar memnun kalmış ama bu konuda çokta bi fikrim yok gibi
Tugbamete HappyMom ben oğlumda ilk doğal banyo süngeri aldım çok dökülme yaptı sonra bübchenin süngerini kullanmaya başladık çok memnun kalmıştım kış bebeği olduğu için doğalgaz peteğinin üstüne koyup 2 dk da kurutuyodum bakteri tutma riski ortadan kalkıyordu ☺️
Selin12- HappyMom ben bebek lifi kullanmıştım ilk iki çocuğumda şimdide bebek lifi kullanmayı düşünüyorum
Ays0 Yegenimde doğal sünger kullandık çabuk parçalandı. Bebeğimde normal banyo süngeri aldım zaten ben takıntılıyım biraz kullanıp atar yenilerim
Calisananne25 HappyMom annem kirpi yünden lif örecek kuzenimin çocuklarına da öyle yapmıştı pamuk gibi yumuşacık oluyor süngerden daha iyi diye düşünüyorum 🥰
Min_demirkol Calisananne25 bende o ipten alıp ördüm mis gibi köpürtür. Öbür süngerler vasat gibi geliyor
Gamze_Turan Calisananne25 benimde aynı annem bütün kuzenlerime çevredekilere işledi sıra bizde anneannemiz işledi bize teyzeleri en güzeli bence ☺️🥰
mervedemirr Seftaliii sizce gerek var mı bi süngere okadar para vermeye, bebişinize organik iplerden muhakkak hırka yelek örülmüştür o iplerden şöyle el kadar bi lif örseniz ya ne güzel olur renk renk ben öyle yaptım ☺️
Calisananne25 Min_demirkol evet bir ara ben kendim de kullanıyordum inanılmaz köpürüyor ve yumuşacık süngerden bile yumuşak bence güle güle kullanın 🙂🌷
Anesanne HappyMom ben sakallı ipten kendim ördüm kızıma onu kullanıyorum. Yumuşacık oluyo ve çok iyi köpürüyor
Calisananne25 busra1997alpaslan2021 https://www.hizliresim.com/bzwa511 ip ve örülmüş şekli böyle, yanılmıyorsam annem patiklik yün ile kirpi yünü karıştırıp örmüştü youtu.beda var örnekleri ordan da bakabilirsiniz🙂
dilekunalozcan Calisananne25 bu simli ipten mi bebegin cildini tahriş etmezmi ben sünger de almadım nasil olur hic bilmiyorum
2368 Kadife örme ipinden battaniye örmüştük artanından minik lif gibi kare bişey ördük yummmuuşacık dokununca bile içinde kayboluyosun sanki onu kullanıcaz 🥰