Esmabozkurt Arkadaslar merhaba 32 haftalık gebeyim sabahtır temizlik içindeyim bugün bebeğim hic ama hiç hareket etmedi tatli yedim belki hareket eder diye ama yok yine hareket etmedi🙄
Burcu_NFUE Esmabozkurt çook iş yaptıysan hateketliysen bugün hareket etmiyorlar gece yatınca sen uyuyunca o da başlar harekete merak etme kuzum . Bende 30+5 haftalığım aynı şekilde temizlik yaptığım zaman falan kıpırdamıyor ama dinlenmiş olduğum zaman yerinde durmuyor
Meraklibiri Esmabozkurt yorulunca hareket etmiyo canm ben defalarca hastaneye gitmistim o haftalarda ama yinede takipte ol cikolata ye meyve suyu ic sol tarafina yat bi sure bekle önce rahatla biraz
eylusko Esmabozkurt 30+4 üm.benim bebeğinde dün hareket etmiyordu 1 2 kere hissettim sadece sirt üstü yatinca takla atardı resmen göbeğimi elimle sarstım ama tepki vermedi ağladım korkudan bugün oynamaya başladı .
tazeanneolacam Esmabozkurt bol bol su iç öyle dene canım. Ama ben olsam o kadar saat hissetmesem giderdim hemen sanırım 😒😒
-Mervee Canım benim uzan biraz dinlen ara ver temizliğe bakalım hareketlenir bebişi de yormuşsundur 😊
Tunammm Esmabozkurt Dünde benim ki korkuttu beni hiç oynamadı ben biraz stres sıkıntı yapmıştım bişeyleri bugün yine kıpır kıpır çok şükür yorgunluğu siniri strrsi hissediyorlar sanki 😊
eylusko Tunammm ay benimde öyle eşimle tartışmıştım. b8rde kardeşimin askere sıtmaya gideceğini öğrendim sürekli ağladım ve moralim bozuldu. bebisko oynamadı hiç o kadar korktum ki bugün hareketli çok şükür
Esmabozkurt Tunammm olabilir dün koltuk filan çektim temizledim camdı aynaydı vitrin falan derken yine arada oynuyordu bugün bi dolap temizliğine giristim hic tik yok bugün daha yorgunum ama
Merialp Esmabozkurt dinlenmenize ragmen uzun süre hareket hissetmesseniz mutlaka hastaneye gidin iciniz rahat etsin :)
Ozgu_momy Esmabozkurt Siz hareket halindeyken etmiştir muhtemelen hissetmemişsinizdir , sola uzanın su için tatlı yetin bekleyin bakalım
kirpapatyasiii Esmabozkurt dün bende çok korktum aslında daha haftası küçük ama çok hareketliydi dün hareket etmedi sanırım yordum kendimi bugün biraz daha hareketli ama eskisi kadar değil acaba sıcaklardan çok bunaldım o da mı öyle diye düşünüyorum bende birde çok moralim bozulmuş ağlamıştım hissetti sanırım
Hafizeplt Esmabozkurt Uzandın mı canım .. bende temizlik yapıyodum o sıra çok hareket hissetmedim ama uzanıp bi dondurma yedim kıpırdanmaya başladı hemen benimde 32+3
bahtnurr1 Doktorlar 10-12 saat gözlemleyin ona göte hastaneye kesin gelin diyorlar dikkat etmeye devam et canım uyuyordur minik 🥰