Elisammmbade 3 gün önce devlette doğum yaptım son ana kadar özel takipliydim.Hem ücreti hem de doktorumun sürekli sezeryana yol hazırlaması nedeniyle son iki kontrolümde devlete de gittim.Sancım geldiğinde direkt acilden devlet hastahanesine giriş yaptım.Odalar tek kişilik duşu vs herşeyi var özelle aynı standartlar ve odanızda doğum yapıyorsunuz.Plates topu herşeyi vardı.Ebelerim çok ilgiliydi.Doğum sancısını 16 saat çektim ama ebelerim çok ilgiliydi sürekli gelip kontrol ettiler suni sancı verildi ama asla ağrı kesici anestezi prenses doğum vs gibi hizmetleri yok.Acıyı ağrıyı sonuna kadar çekiyorsunuz.Ama değiyor.Normal doğum gibi normal doğum yaptırıyorlar😅gelelim asıl konuya kızımı kucağıma aldım herşey çok güzel acılarım bitti ebelerim harikalar.Ama bir daha gelen giden olmadı.Yeğenim özelde doğmuştu çocuk doktoru,kadın doğumcu,emzirme için ebeler va geliyordu.Devlette hiç biri olmadı.Sabah vizite bile gelmediler.Doğumda ebelerim vardı o kadar.Hemşire kızlara soruyorum gelen giden herhangi bir doktor vizite gelecek mi diye çok kaba bir dille sizinle dalga geçiyorlar resmen gelir vs diyorlar ama kimsecikler gelmedi.Akşamına imza verip çıktım çocuğumu özeldeki çocuk doktoruna muayene ettirdim.Devlet bir ağrı kesici bile yazarken azarladı diyebilirim.Benimki hem iyi hem kötü bir tecrübeydi.Ama gözünüzü korkutmasın en kötü benim gibi yapar doğumu yapıp çıkarsınız özelde kontrolleri yaptırırsınız.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻💐💐💐