Burcaak Seydaaslantas Beta hcg 2300 çıkmıştı 5 haftanın başında yaptırdığımda dün de tam kapsamlı kan değerlerine bakıldı sonucumu daha bu gün alıcam inşallah 🙏🏻 sizi ne zaman çağırdılar kalp atısını dinlemek için
Burcaak Melek__55 5. Haftanın başında göbekten hiç gözükmedi alttan gördü küçücük de olsa dün gittiğimde 5+6 da üstten direkt gördü
Burcaak QueenMommy inşallah biz de duyup görürüz 🥰 Allah nazarlardan korusun darısı bize nasip olsun 🙏🏻
Zeyzey97 Burcaak ben 8 haftalık gordum ama bana kalp atışını dinletmedi benimde içim bu yüzden huzursuz baska doktora yer bulamıyorum
Calisananne25 Burcaak ben de 5+6da gittim karından ultrasonla kese göründü bişey görüyorum ama net değil emin olalım dedi ve vajinal ultrason ile baktı o şekilde hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk ama karından muayene ile 8.haftada filan gördük
Burcaak Calisananne25 O anki heyecanla hiç söyleyemedim alttan baksak olur mu diye gerçi dr da söylemedi keşke baktırsaydım diyorum, şimdi kendi kendime dert ediyorum 😢
Calisananne25 Burcaak benim doktorum kendisi söyledi gerek duysa söylerdi sizinki de içinizi ferah tutun
uvercinkaanne ben de 6+4üm dün doktor keseyi gördü ama canı yok daha dedi alttan baktı kalbini duyar mıyım diye duyamadı bayramdan sonra gel dedi adetim düzensizdi geç döllenmiş bebeğin daha küçük olduğunu söyledi bir sorun olur mu hanımlar 🥺
sehrengiz_8 Burcaak 5 haftalık biraz erken bir dönem görünmeyebilir özellikle karından usg ile. Ben de 6+2 de gittim kalp atışı karından usg ile görünmedi 7+1 de idrara sıkışık olarak girdiğimde net bir şekilde gördüm de duydum kalp atışını. Beş haftalıkken sadece keseyi görebildik. Tedirgin olma Allah’ın izniyle görürsün
Burcaak sehrengiz_8 6+2 deyken kesenin içinfe bebeği görebildiniz mi peki? Bende 6 haftaya yakınken gittiğim için göremeyince tedirgin oldum
sehrengiz_8 Burcaak doktorum gebeliğin haftanla uyumlu dedi ancak kalp atımı usg görülmüyor dendi bebeği görüp görmediğini bildirmedi
TnE_ Burcaak evet ben mesela 5+5 ye bebeği de gördük kalp atışını da duyduk ama o kişiden kişiye değişiyor o yüzden içini ferah tut sen 😊
Pati Burcaak 7 haftalıkken gordum daha kucuktur korma ondan gozukmemiştir.içini ferah tut iyi hisset kendini iyi düşün
Kkkkkk Burcaak bende de 6 haftalıkken tam görüldü kese. Hatta vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk. Korkmayın sakın gayet normal 😊
Burcaak Kkkkkk inşallah biz de 7. Haftamızda görürüz 🥰 vajinalultrason yaptırmadığım için ayrıca pişmanım
Kkkkkk Burcaak yaptırın hiç çekinmeyin insanın içi rahatlıyor. Bende enfeksiyon problemi var. Riskli bi durumdayım bu hafta yine yaptırıcam.