Nelmali Sita3434 aşırı baskı oluyor orda oyle anlıyorum baş aşağı olduğunu bazen dönüyor o günler rahat oluyor 😊
Mavi34 Sdtcnts 22.haftaya kadatlr önce kasıklarda sonra az yukarısında oldu 23.hagtada hemen göbek deliği altında
Kubbbraa Sdtcnts 20den sonra göbek hizana geliyo o pıt pıt atanda hıçkırıkmis benimn doktorum öyle demişti 😀😀
Sita3434 Nelmali anladım canım benim de en son bas asagıydı ama su an kasık vajina hizasında tekme giib hareketler hissediyorum döndü mü anlamadım
Nelmali Sita3434 kafası aşağıdayken de mesaneme saldırı yapabiliyor ama neresiyle yaptığını bilemiyorum🙈 ama baya esnekler gorumcemin bebeği usgde yüzünü ayaklarıyla kapatıyor mesela 😂
Fatosef Sdtcnts valla şuan her yerde neredeyse ayakları ağzımdan çıkacak ama kendinin çıkası yok 😂 40+3 catliycam
MinikEkran Sdtcnts 19 haftalığız ikinci gebeliğim 16. Haftada pit pit şeklinde hissettim şuan baya baya hissediyorum sol tarafımda hep daha dışarıdan belli olacak şekilde kuvvetli değil ama hissetmek bile mükkemmel bir duygu ❤
Deletedmom9823 Deletedmom23234 nerde olduğunu hani anneler diyor ya şuan kafası burda bacağı burda fln bende hiç anlamıyorm heran heryerden hareket hissediyorum😀