Asyamira Hulyaant Bende İstanbul’da avm lerde çok çalıştım, çok da severim ama evli olunca sanırım biraz zor olur, üstelik eşimde vardiyalı çalışıyor 🙈 evli olmak da yine idare edilir ama cocukluyken zorlayabilir çok yine de çalışmak isterdim ☺️
Asyamira Hulyaant Ya o zaman hiç problem olmaz sizin için ne güzel 😂 benim kayınvalidemler de burada değil şansa, Uzunköprü de yaşıyorlar onlar bile yok yani 😂😂
Hulyaant Asyamira O konuda çok rahatım cnm ya ☺ çocuk konusunda da cok yardımcı olur 3 ay sonra başlamayı düşünüyorum tekrar işe bakalım☺ ay senin için zor olur eşinde vardiyalı olunca yanlız kalıcaksn bebişle 😔
Asyamira Hulyaant Biraz büyüsün bende muhtemelen bir kaç sene sonra krese falan bir şekilde verip ise başlarım diye düşünüyorum 🙈 çok şükür kaynanam gelicek doğumda, eşim de yaklaşık 10-15 gün kadar evde olacak yıllık iznini kullanıp yalnız kalmicam Allah’tan 🙈☺️
Hulyaant Asyamira canım ben yavaştan yatışa geçiyorum görüşürüz ☺ iyi geceler iyi bayramlar şimdiden🙏
Ece003 Asyamira kesinlikle öyle ben sadece fikir beyan ettim erson bey çok ilgili sağolsun gecenin kaçı olursa olsun telefonlarıma dahi cevap veriyor 2senelik bebek özlemimizi önce rabbim sonra onun sayesinde giderdik Allah hepimize hayırlı evlatlar güzel doğumlar nasip etsin sevgilerimle❤️☺️
Asyamira Ece003 ah ne güzell, rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏🙏❤️
Melek59 Deniz59 normalde hastası olmayan birini alacaklarını düşünmüyorum randevulu çünkü . Hastası olanlar tabi her koşulda randevusuz acil birseyde görünüyor . Bir hafta 10 gün sonraya veriyorlar genelde yeni hastası olacaklara . Bana hamile kalmadan önce 1 hafta sonraya vermişlerdi . Yine sorarsanız ısrar edersenz belki erken bir saat bulabilirler
Asyamira Hulyaant 2 Ağustos da bizimle inşallah, 38+5 e günümüzü aldık 🙈🙈 bi bakarsınız aynı gün doğururuz 😂😂